Το Faust επέστρεψε για τη νέα σεζόν και συνεχίζει και τον Νοέμβριο με πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών.

Αναυλυτικά το πρόγραμμα Νοεμβρίου 2015

Κάθε Δευτέρα –Opera Chaotique – “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ” Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των  Tenorman & Voodoo Drummer , οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show.

Κυριακή 1/11: Cadillac Dreamers – Aκουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε ροκ και ποπ ύφος, πάντα με ανεβαστική διάθεση και μεγάλη αγάπη για τη μουσική! Η Ράσμι Σούκουλη στη φωνή, ο Σπύρος Γεωργαντάς στη κιθάρα και στη φωνή και ο Σταύρος Καρυδάς στο καχόν και στη φυσαρμόνικα. – είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 2/11: Opera Chaotique – “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ”

Τρίτη 3/11 : Sazman –  Ενα δυναμικό σύνολο έγχορδων, κρουστών, ανδρικών και γυναικείων φωνητικών που παντρεύουν βαλκανικούς και τσιγγάνικους ήχους, ρυθμούς και μελωδίες και μετατρέπουν με ευκολία τη συναυλία σε πανηγύρι και το πανηγύρι σε συναυλία.

Τετάρτη 4/11: Vassiliki Papaioannou – H συνθέτης – performer Βασιλική Παπαϊωάννου μας προσκαλεί στο Confessions Live II, ένα ιδιαίτερο κιθαριστικό live, με original τραγούδια από το υλικό του επικείμενου προσωπικού άλμπουμ της, αλλά και αναφορές σε indie, rock, jazz, funk, blues. – είσοδος ελεύθερη

Πέμπτη 5/11: Manouchedrome ft Δήμητρα Σιδέρη – Οι Manouchedrome  θα σας ταξιδέψουν στην εποχή του ’30, παίζοντας Valse, Bolero, Bossa και Swing της εποχής. Κύρια επιρροή τους η μουσική του μεγάλου Django Reinhardt.

Κυριακή 8/11:  Κατερίνα Πολέμη – Ένα βράδυ σε Βραζιλιάνικα, Gypsy και αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια. Μην χάσετε αυτή τη νεαρή τραγουδοποιό με την ώριμη φωνή που συγκινεί όπου κι αν εμφανίζεται!

Δευτέρα 9/11: Opera Chaotique – “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ”

Τρίτη10/11: ΛΟΛΕΚ – Ήχος ηλεκτρισμένα ρεμπέτικος και μουσική που κινείται ανάμεσα στο πανκ, το ροκ και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού. Μια απόσταση που μπορεί να φαίνεται μουσικά ακραία, είναι όμως δυνατή…

Τετάρτη 11/11: Da Band – Ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα κεφάτο, χορευτικό, party mood πρόγραμμα, δυνατών soul-funk ακουσμάτων.

Κυριακή 15/11: Yiorgos Fakanas Group – Υψηλή καλλιτεχνική αξία, άψογο μουσικό αποτέλεσμα, απόσταγμα εμπειρίας, γνώσης και ωριμότητας. To Yiorgos Fakanas Group παρουσιάζει για μία ακόμη φορά λαμπερή jazz-fusion μουσική

Δευτέρα 16/11: Opera Chaotique – “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ”

Τετάρτη 18/11: Mica eiO  – Γράφει και ερμηνεύει μουσική η οποία συνδυάζει τον χαρακτήρα της pop με τον αέρα της soul. Το μουσικό της λεξιλόγιο συμπεριλαμβάνει τα classic house anthems του “Little” Lοuie Vega, των Kings of tomorrow, Jamie Liddel μεταξύ άλλων.

Πέμπτη 19/11: Ζώρζ Πιλαλί & Soufra Band – ‘Εργον αναρχοφωτόμυστον, υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί και της λογιωτάτης Soufra Band.

Δευτέρα 23/11: Opera Chaotique – “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ”

Τρίτη 24/11: George Gaudy & Sun – Ο ιδιοσυγκρασιακός τραγουδοποιός σε μια από τις επιλεκτικές του εμφανίσεις, συνοδευόμενος από τους Sun θα επιχειρήσει να μοιραστεί μαζί τους την ευθύνη των πειραματισμών του.

Τετάρτη 25/11: Esterina – Η Esterina παρέα με τους μουσικούς της θα μας παίξουν τo urban soul παραμύθι “This is a happy story”  μαζί με άλλες ιστορίες αγαπημένων τους καλλιτεχνών από παλιές και νεότερες δεκαετίες

Πέμπτη 26/11: Clockwise – Οι Clockwise μετράν μόλις ένα χρόνο εμφανίσεων  με Funk-Soul-Blues μουσικές  και την πιο δυναμική LIVE παρουσία στην Αθήνα. Γκρουβάτα party, με χορό, κέφι και χιούμορ…Μια παρέα μουσικών που ξέρει να δουλεύει σκληρά ξεσπώντας ενθουσιασμό και ιδρώτα επί σκηνής!

Κυριακή 29/11: Sugahspank! & The Swing Shoes – Μια συνεργασία που κρατάει 5 χρόνια, στην πιο παραγωγική της φάση, ανακατεύει αβίαστα και αυθεντικά Μαύρες Μουσικές, Swing και Παραδοσιακά στο blender..

Δευτέρα 30/11: Opera Chaotique – “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ”