Από σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου  οι λάτρεις του βιβλίου και του πολιτισμού μπορούν να επισκέπτονται τον «Βιβλιότοπο» για να προμηθεύονται βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στη μέση περίπου των οδών  Τσιμισκή και  Ερμού ο Βιβλιότοπος θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ, προσελκύοντας βιβλιόφιλους κάθε ηλικίας και κυρίως της νεολαίας μας.

 

Ο Βιβλιότοπος θα γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών της πόλης και από τους όμορους  νομούς της Βόρειας Ελλάδας με τις οικογένειες τους.

 

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθεύονται παντός είδους βιβλία,  παιδικά, χειροτεχνίες, πάζλ  ιστορικά, λεξικά, εφηβικά ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, εκπαιδευτικά, σχολικά βοηθήματα, χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.

 

Η αξία του βιβλίου πιστεύουμε ότι είναι διαχρονική και το κοινό μπορεί να αγοράζει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές επιλέγοντας από τα χιλιάδες βιβλία που έχουν σταλεί από 100 και πλέον εκδότες από όλη τη χώρα.

 

«Φθηνό και καλό βιβλίο για όλους, στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ».