Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το River Party ξανά υποψήφιο στα European Festival Awards

Το River Party ξανά υποψήφιο στα European Festival Awards

Το River Party, για άλλη μία χρονιά, είναι υποψήφιο ως ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ στην Ευρώπη!

Σε ένα καλοκαίρι εξαιρετικά δύσκολο, το 37ο River Party πραγματοποιήθηκε σε πείσμα των capital controls και ενάντια στο δυσάρεστο κλίμα που προκλήθηκε με τη λήξη του Δημοψηφίσματος: από τις 18 έως τις 23 Αυγούστου, το River Party φιλοξένησε στο Νεστόριο Καστοριάς, τα μεγαλύτερα αλλά και πιο φρέσκα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, χαρίζοντας σε όλους μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκέδασης, χαράς και, κυρίως, αισιοδοξίας.

Η δική σας ανταπόκριση στο Φεστιβάλ και η εν λόγω υποψηφιότητά του, είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Σας ευχαριστούμε!

Λίγα λόγια για το Θεσμό

Το European Festival Awards αποτελεί έναν σύγχρονο, δυναμικό θεσμό που κινητοποιείται δυναμικά από το 2010, αναδεικνύοντας κάθε χρόνο τους καλύτερους οργανισμούς της μουσικής βιομηχανίας: 13 κατηγορίες –ανάμεσα στις οποίες «Καλύτερο Μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ» και «Καλύτερο line-up Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ» περιμένουν τη δική σας ψήφο!

Πώς αναδεικνύονται οι νικητές;

Το κοινό ψηφίζει on line το αγαπημένο του Φεστιβάλ, μέχρι και την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου και ώρα 19.00. Μία εβδομάδα μετά, την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου ανακοινώνεται η τελική λίστα με τους 10 καλύτερους υποψήφιους ανά κατηγορία.  Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης θα αναδείξει τον τελικό νικητή σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης στην έναρξη του Eurosonic Noorderslag , στο Χρόνιγκεν Ολλανδίας, την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016.

Ψήφισε και Κέρδισε!

Μπες τώρα κι εσύ στο eu.festivalawards.com/vote-now, ψήφισε το αγαπημένο σου Φεστιβάλ και μπες στην κλήρωση για 2 VIP εισιτήρια για όποιο Φεστιβάλ διακριθεί στην κατηγορία 'Dream Summer'!

Link Ψηφοφορίας: http://eu.festivalawards.com/vote-now

Σχετικές ειδήσεις
39o River Party: Η προπώληση ξεκίνησε
30.12.2016 13:17
Το River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει με την 39η διοργάνωση του! Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια για το καλύτερο 5ήμερο της χρονιάς σας, μόνο με 35 ευρώ!
Το 38ο River Party ξεκίνησε δυναμικά!
04.08.2016 17:29
Το River Party, το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας άνοιξε τις πόρτες του σε χιλιάδες κόσμου αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους νέους και όχι μόνο! Η πρώτη μέρα τα είχε όλα!
38o River Party: River Radio
15.07.2016 13:01
Το River Radio, το ραδιόφωνο του River Party, συνεργάζεται με περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι θα αναμεταδώσουν ζωντανά το πρόγραμμά του σε ολόκληρη την Ελλάδα!
38ο River Party: Το ολοκληρωμένο line up
29.06.2016 16:49
Το River Party, το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση!
38ο River Party: Τα πρώτα ονόματα του φεστιβάλ
16.06.2016 14:49
Το River Party, το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση!