Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

4th Hip Hop SMILE Festival για το Χαμόγελο του Παιδιού

4th Hip Hop SMILE Festival για το Χαμόγελο του Παιδιού

Δυο μεγάλα events στις 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου, με όλα τα στοιχεία της κουλτούρας του hip hop για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το festival που έγινε θεσμός επέστρεψε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η κοινότητα του hip hop στην Ελλάδα ενώνεται κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής προσφοράς για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα. Όλα τα έσοδα του των εκδηλώσεων πηγαίνουν απευθείας "Το Χαμόγελο Του Παιδιού".

Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβάλλουμε την εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η προβολή γίνεται μέσω σωστών προτύπων, ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά που μοιράζονται την τέχνη τους, για την  διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και "Του Χαμόγελου Του Παιδιού".  Τέλος κύριο μέλημα μας, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η συγκομιδή χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού.  

Ως κεντρικό σημείο αναφοράς του φετινού φεστιβάλ είναι η συνύπαρξη πάνω στη σκηνή , μετά από 10 χρόνια, των δύο ίσως σημαντικότερων hip hop συγκροτημάτων των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για τους Βήτα Πεις και τους Στίχοιμα, η οποίοι αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το χώρο τον συναυλιακό χώρο «Βοτανικός  Live» στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί μας στο festival θα έχουμε τους καλύτερους! Πέρα από το μεγάλο live του Σαββάτου, την Κυριακή θα έχουμε μαζί μας τον πρωταθλητή Ελλάδας και παγκόσμιο finalist στο DMC, τον DJ Mode , τον πρωταθλητή bboy ONEL , τον πρωταθλητή beatboxer GINO καθώς και ένας από τους καλύτερους graffiti artist της Ευρώπης, τον WILD DRAWING!

Ένας νέος κόσμος δημιουργείται, με τη συμμετοχή όλων μας. Ας τον ενισχύσουμε και ας προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη!

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη συναυλία στο Βοτανικός Live ( Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Βοτανικός)
Βήτα Πεις και Στίχοιμα.

Μαζί τους οι: Golden Flow & Phaser (Ντελίριο Team)| Warm Up: Dj Twelve
Είσοδος 10 ευρώ | Doors Open: 20.00

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

All Day Party στην Μεθοδία (Κωνσταντινουπόλεως & Αγίου Όρους 113, Βοτανικός)

Beatbox show by BeatBox Greece All Stars and Human
BreakDance show by Onel (BWF) and Waveomatics
Graffiti by Phattcaps – Spent1 – Wild Drawing
DJing by Ima – Gutterjam – Jimmy Mix – Mode – Twelve

Είσοδος Ελεύθερη | Doors Open: 15.00

Σχετικές ειδήσεις
Athens Digital Arts Festival 2017: Παράταση Υποβολής
01.02.2017 16:47
Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (ADAF), διερευνώντας το μέλλον της ψηφιακής κουλτούρας, καλεί την καλλιτεχνική κοινότητα να υποβάλει τις προτάσεις της υπό τη θεματική #PostFuture. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το ADAF 2017 παρατείνεται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2017 λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από την καλλιτεχνική κοινότητα.
Arc For Dance Festival 2017: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής
23.12.2016 14:35
Το διεθνές festival Σύχρονου Χορού Arc for Dance Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008 από την καλλιτεχνική εταιρεία DAN.C.CE Unitiva.
14ο Thessaloniki Hip Hop Festival
06.12.2016 11:44
Η μεγαλύτερη γιορτή της Hip Hop Κουλτούρας, το “Thessaloniki Hip Hop Festival 2016”, γνωστό στους φίλους και ως THHF, συνεχίζει να δίνει ρυθμό και χρώμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για 14η συνεχόμενη χρονιά, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater (στον πολυχώρο του Μύλου).
08.11.2016 10:59
Η Μαρίκα Κλαμπατσέα θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων για το αγαπημένο της κοινό, με αφετηρία το art bar Ρότα στις 11 Νοεμβρίου, όπου θα παρουσιάσει την performance «Smile».
1ο Athens Ska! Festival στο An Club
20.09.2016 15:56
Το πρώτο SKA Festival στην Ελλάδα είναι γεγονός! Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο ιστορικός χώρος του ΑΝ Club θα μεταμορφωθεί σε STUDIO ONE και η καρδιά της Αθήνας θα γεμίσει με ήχους Ska και 2Tone μέχρι Rocksteady και Reggae.