Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Cadillac Dreamers & The Delay live @ Floral

Cadillac Dreamers & The Delay live @ Floral

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 στις 22:00, το Floral υποδέχεται δυο νέες δυναμικές ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες, τους Cadillac Dreamers και τους The Delay που θα μας ταξιδέψουν μουσικά στον χρόνο αλλά και θα μας ξεσηκώσουν για 2:30 ώρες με αγαπημένες pop-rock-funk μουσικές.

 

Cadillac Dreamers

 

Οι Cadillac Dreamers είναι ένα ακουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε ροκ και ποπ ύφος με πάρα πολλά Live στο ενεργητικό τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο. Πάντα με ανεβαστική διάθεση και μεγάλη αγάπη για τη μουσική! 

Η Ράσμι Σούκουλη στη φωνή , ο Σπύρος Γεωργαντάς στη κιθάρα και στη φωνή και ο Σταύρος Καρυδάς στο καχόν και στη φυσαρμόνικα θα μας παρουσιάσουν ένα άκρως διασκεδαστικό Live σε ποπ και ροκ μονοπάτια!

 

The Delay

 

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock Funk συγκρότημα , μετά από μια εκπληκτική χρονιά  γεμάτη πρώτες διακρίσεις στο αμερικάνικο μουσικό site  Reverbnation, στο αγγλικό μουσικό site Beat100 και με συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλκαι events  (Athens Beer Festival, No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, European Music Day, Schoolwave,

River Party, Athens School Festival, Open September Festival κ.α) επανέρχονται για ένα δυνατό Live με κομμάτια από αγαπημένες  μπάντεςόπως Muse, Arctic Monkeys, Kasabian, Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Beatles, Black Keys κ.α. καθώς και κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά σε παραγωγή του Greggy K. (Matisse / Echo Train).

 

Τους Delay αποτελούν ο Νίκος Τζιβάκης (κιθάρα, φωνή), ο Γιώργος Καλογερόπουλος (μπάσο, φωνή) και ο Ορφέας Σιέρρας (ντραμς, φωνή).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν για ένα live στο Faust
19.01.2017 14:56
Οι Cadillac Dreamers είναι ένα ακουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε rock και pop ύφος με πάρα πολλά live στο ενεργητικό τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο.
Οι Cadillac Dreamers ανοίγουν τις πόρτες του Faust
07.09.2016 14:26
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι Cadillac Dreamers ζωντανά στο Faust για το πάρτυ επιστροφής στο αγαπημένο στέκι της Καλαμιώτου!
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν στο Faust
06.06.2016 11:43
Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν live στο Faust.
Οι Cadillac Dreamers live στο Faust
28.04.2016 11:23
Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν στο Faust.