Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Tree & the koukos band

Tree & the koukos band
Ο Μανώλης Φάμελλος , ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρων Στρατής, στο Σταυρός του Νότου Club, από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Καλό κουράγιο.

Ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρων Στρατής, στο Σταυρός του Νότου Club από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια των τελευταίων μακάβριων πολιτικών εξελίξεων ο καλλιτέχνης δωματίου Μανώλης Φάμελλος μετακινείται επειγόντως από την κεντρική σκηνή (του Σταυρού του Νότου) ένα κλικ αριστερά και ξαναπερνά μετά από 6 χρόνια (διατυμπανίζοντας σιγανά και ταπεινά την ανάγκη του ως φιλοτιμία) το κατώφλι του ανανεωμένου και φιλικότερου προς το περιβάλλον club.

Εκεί θα συναντήσει τον επίσημο συνοδοιπόρο του, Στάθη Δρογώση, που ασκεί την ίδια πολιτική στον χώρο,διατηρώντας βέβαια ένα πιο εξτρεμιστικό-αντιεξουσιαστικό προφίλ, προκειμένου έντεχνα να προσελκύσει τις πλέον απογοητευμένες μονάδες(θύματα) του κοινού.

Στον ρόλο της εκ του μακρώθεν δραστήριας αλλά στην ουσία αποπολιτικοποιημένης γενιάς του διαδικτύου, ο νέος και ωραίος εκ πρώτης όψεως τραγουδοποιός Μύρωνας Στρατής, αμήχανα προσπαθεί να αρθρώσει νέο λόγο αλλά φοβούμαστε πως ελάχιστα θα ακουστεί μέσα στην οχλοβοή της άνωθεν κοκκορομαχίας.

Στο ρόλο του κούκου θα εμφανίζονται περιοδικά καλλιτέχνες και ανένταχτα σχήματα της Αριστεράς. Την αρχή κάνει το συγκρότημα ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ από την Δράμα, το οποίο θα εμφανίζεται εν μέσω του δράματος που θα εκτυλίσσεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στον χώρο του Σταυρού του Μαρτυρίου).

INFO
Σταυρός του Νότου,
Θαρύππου & Φραντζή
Τηλ: 210 3210731, Εναρξη 23:00,
Είσοδος: 6€, Φοιτητικό: 4€

Σχετικές ειδήσεις
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.