Τις Παρασκευές, στη μουσική σκηνή του Πυρήνα, εμφανίζεται ο Κώστας Χρονόπουλος που έγινε γνωστός από το πρώτο του άλμπουμ Σαν Μια Φωτογραφία, και επέστρεψε φέτος με τον δεύτερο δίσκο του Δεν Έχω ιδέα. Μαζί του ο Δημήτρης Καρράς. Από τον δεύτερο του δίσκο βγήκε η ραδιοφωνική επιτυχία Αυλαία. Ο Κώστας συνεργάζεται στο Δεν Έχω Ιδέα με φίλους μουσικούς (Νίκος Ζούδιαρης Βωξ, Marianne Rarity των In Vox,) μια πρακτική συνεργασιών, η οποία υπήρχε και στο πρώτο δίσκο, αλλά η οποία θα εξελιχθεί περισσότερο και στην επόμενη δισκογραφική δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει το 2009.

Το πρόγραμμα της κάθε εμφάνισης του Κώστα Χρονόπουλου αποτελείται από κομμάτια του ίδιου από τους δύο δίσκους του, αλλά και από αγαπημένες διασκευές (από Σιδηρόπουλο και Μάλαμα ως Placebo και James).

Η παρέα μεγαλώνει με τον Δημήτρη Καρρά, πρώην μέλος των Πάζλ και των Βώξ, με αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία των δυο συγκροτημάτων (Ήχος της Βροχης, Σ’ένα σύννεφο, Πως λοιπόν να σου μιλήσω), αλλά και από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί τέλη Νοέμβρη με τίτλο ντέμο με συμμετοχές του Πάνου Κατσιμίχα, του Χαράλαμπου Γαργανουράκη και της Αρετής Κετιμέ.

Παίζουν: Νίκος Δέδες (Ντραμς), Κώστας Μαυριδάκης (Μπάσο), Μιχάλης Τσελεπής (Κιθάρες), Νίκος Φραγκούλης (Πλήκτρα).