Το All Things Dark επανέρχεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, με αφορμή τον εορτασμό του Halloween, μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό από ποτέ!

H D’Arcy Foxx και το Ρομάντσο παρουσιάζουν ένα mini festival, στο ισόγειο και υπόγειο του κτιρίου της Αναξαγόρα, ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα στην μυστηριώδη, ζοφερή πλευρά των πραγμάτων.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο δημιουργός ρούχων Μιχάλης Μπαμπούσης με ένα fashion performance του project He-m-n-oid, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν DJ sets στα 2 stages του κτιρίου, πλαισιωμένα από visuals και προβολές σπάνιων ταινιών μικρού μήκους.

D’Arcy Foxx

Η D’Arcy Foxx είναι ενδυματολόγος, creative director και prop maker ενώ βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση μερικών από τα πιο ευφάνταστα θεματικά πάρτυ της πόλης.

Τα θρυλικά halloween πάρτυ της που ξεκίνησαν το 2008 γίνονται με μια διαφορετική, βαθειά σκοτεινή προσέγγιση της γιορτής προσπερνώντας τα στερεότυπα και γίνονται αφορμή για κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις κοστουμιών.

He-m-n-oid FW 15-16

Με αφορμή τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου και τη γιορτή του μεταφυσικού, ο Μιχάλης Μπαμπούσης παρουσιάζει την ενότητα FW 15-16 στο πλαίσιο του All Things Dark. Πρόκειται για ένα fashion performance με μοντέλα σε ρόλο humanoids, που παίρνουν μέρος σε μια τελετουργία που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των θεατών.

Οι «ηχητικές μάζες» του Ιωάννη Ξενάκη και η πολυμορφία της έκφρασης της Holly Herndon αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της μυστικιστικής χροιάς της βραδιάς.

makeup: Elisabeth Petrou (με προϊόντα Kryolan)

hair: Pepe Bonyeux

models: The Legeon Model Scouting

DJ Sets

 

Dynamons

O Dynamons, είναι συνιδρυτής της διεθνούς απήχησης ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας Echovolt και συνεπιμελητής της περίφημης μουσικής συλλογής ‘Into The Light: A Journey Into Greek Electronic Music’.

Kasseta Rec.

Ιδιοκτήτης του Kasseta Records στην Αθήνα, συνιδρυτής της Lurid music και της νεοσύστατης Isigude. Έχει παίξει με DJs όπως οι Andrew Weatherall, Phil Mison, Balearic Mike, Timothy J, Fair Play, Thomas Bullock, Piers Harrison. Η αγάπη του για τη μουσική παραμένει πάντα ισχυρή.

Paul Bennett

Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique.

Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.

S for Sugar

Ο Στάθης Μητρόπουλος aka S for Sugar είναι art director στο δημιουργικό γραφείο this is that και ενίοτε παίζει μουσική στα αγαπημένα του bar και club της Αθήνας. Μουσικά του αρέσει να κάνει τους πιο αλλόκοτους συνδυασμούς, αντλώντας στοιχεία από την ποπ κουλτούρα, τις παιδικές του αναμνήσεις και τις πιο ένοχες απολαύσεις, με μοναδικό σκοπό τον χορό μέχρι τελικής πτώσης.

Constantine Kalfakakos

Ο Κωνσταντίνος Καλφακάκος έχει υπάρξει παρουσιαστής και αρχισυντάκτης τηλεοπτικών μουσικών εκπομπών, μουσικός συντάκτης σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, speaker, και πρόσφατα ραδιοφωνικός παραγωγός στον Joinradio.gr. Έχει παίξει μουσική με πολλούς αγαπημένους του Έλληνες και ξένους DJs, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Shameless Spit μαζί με τον Αντώνη Καββαδία των Zebra Tracks.

Photoharrie

Ο Photoharrie γεννήθηκε στη Σπάρτη, ενώ ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι φωτογράφος και φέτος κλείνει δέκα χρόνια ως ενεργός ντισκ τζόκεϊ. Του αρέσει η αρμονία που προκύπτει με το μπλέξιμο διαφόρων ειδών μουσικής. Για αυτό το πάρτι στο Ρομάντσο θα φορέσει κάτι μαύρο.