Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Άννα Γερολυμάτου στο Art en Capital στο Παρίσι

Η Άννα Γερολυμάτου στο Art en Capital στο Παρίσι

H Ελληνίδα εικαστικός Άννα Γερολυμάτου σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ατομικής έκθεσής της "Atmosphères - Revisited" στην Αθήνα, τον Νοέμβριο του 2014, θα παρουσιάσει καινούργια έργα της κατά την διάρκεια του Σαλονιού της "Art en Capital", στο Παρίσι, το οποίο πραγματοποιείται στο «Grand Palais» από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου 2015.

εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο του «Grand Palais», κάτω από τον εντυπωσιακό γυάλινο θόλο, μοναδικό μνημείο τέχνης της “Belle Époque”. Αυτή ακριβώς η εποχή είναι το σημείο αναφοράς και έμπνευσης της εικαστικού, καθώς οι δημιουργίες της εξιστορούν παραμύθια από το παρελθόν, αποπνέουν τον έντονο ρομαντισμό της εποχής, αναφέρονται στα αισιόδοξα όνειρα του αύριο, και καλούν τον θεατή να ονειρευτεί με νοσταλγική διάθεση, αυτή την φορά μέσα στην καρδιά της Γαλλικής πρωτεύουσας.

H Άννα Γερολυμάτου γεννήθηκε στη Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας και στο χώρο των μεικτών τεχνικών είναι αυτοδίδακτη. Οι δημιουργίες της είναι φιλοτεχνημένες με βασικά υλικά τα ακρυλικά, τη χρήση ανατυπωμένων φωτογραφικών εικόνων, διάφορα ήδη χαρτιών, μελάνια, κ.ά.

Ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες και έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αττίκ στο Παρίσι, έκθεση στην αίθουσα Τέχνης Ιανός
27.01.2017 14:46
Η IANOS Αίθουσα Τέχνης σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο Παρίσι του Αττίκ! Σχέδια, παρτιτούρες, φωτογραφίες και αρχειακό υλικό, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μας μεταφέρουν στο μαγευτικό Παρίσι των αρχών του 20ου αιώνα.
Η Τέχνη στο Παρίσι Μεταξύ ‘60 και ‘80: Έκθεση στην S. G. Art Gallery
14.12.2016 16:34
H S.G. Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση “Η Τέχνη στο Παρίσι Μεταξύ ‘60 και ‘80” με σχέδια, λιθογραφίες και γλυπτά έργα Γάλλων και Ελλήνων καλλιτεχνών που ζούσαν στο Παρίσι τις δεκαετίες ‘60, ‘70, και ‘80 και προέρχονται από ιδιωτικές συλλογές της Ελλάδας και της Γαλλίας.
FORM/Less: έκθεση της Μαρίας Φραγουδάκη στο Εβραϊκό Μουσείο
26.09.2016 16:54
Έπειτα από την τελευταία επιτυχημένη έκθεση της Μαρίας Φραγκουδάκη στη Royal Academy of Arts του Λονδίνου, η σύγχρονη Ελληνίδα εικαστικός επιστρέφει στην ελληνική σκηνή.
Wild & Free: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες
09.08.2016 12:09
Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου SPETSES.
Ατομική έκθεση του John Armleder στην Μύκονο
01.08.2016 13:04
Η έναρξη της ατομικής έκθεσης του Ελβετού καλλιτέχνη John Armleder, που θα λάβει χώρα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Μυκόνου, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2016.