Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η συνομωσία των λουκουμάδων

Η συνομωσία των λουκουμάδων
Η Vanguard παρουσιάζει την μουσικο-χορευτική περιπέτεια του Σταμάτη Κραουνάκη, Η Συνομωσία των Λουκουμάδων, βασισμένη στα Ποιήματα με ζωγραφιές σε μικρά παιδιά του Γιώργου Σεφέρη.

Πρόκειται για ένα θεαματικό έργο για παιδιά, αλλά και όσους διατηρούν ακόμα την παιδική τους ευαισθησία.

Το τεράστιο αερόστατο που στήθηκε στη σκηνή του θεάτρου Παραμυθίας ξεκίνησε το αέναο ταξίδι του, έτοιμο να συναρπάσει μικρά και μεγάλα παιδιά οδηγώντας τα στις πιο μακρινές και μαγικές γωνιές του κόσμου.

Οι συν- ταξιδιώτες θα απολαύσουν ένα φανταστικό δρώμενο, θα ζήσουν τη συγκίνηση που μπορούν να προσφέρουν «πέντε σταγόνες σιρόπι τριαντάφυλλο», τις οποίες έχει καλά κρυμμένες ένα «κορίτσι από τη Σάμο», και τέλος θα γευτούν νοστιμότατους και μυρωδάτους λουκουμάδες!

Οι συντελεστές της παράστασης: μουσική - Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Γιάννης Χριστοδούλοπουλος, Διονύσης Κωστής, σκηνοθεσία - Γιώργος Φίλης. Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν οι Χρήστος Γεροντίδης, Δημήτρης Ερατεινός, Αναστασία Κατσιναβάκη, Τερέζα Κρητικού, Διονύσης Κωστής και Ελεάνα Παπαχρήστου.

Σχετικές ειδήσεις
Η «Νίκη» του Χρήστου Α. Χωμενίδη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
03.01.2017 15:13
Η «Νίκη» του Χρήστου Α. Χωμενίδη, αφού διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες και τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, ανεβαίνει τον Φεβρουάριο στον «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε θεατρική διασκευή Σταμάτη Φασουλή - Γιώργου Λύρα και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Ο Ληστής του Δημήτρη Μανιάτη στο Φεστιβάλ Κηφισιάς 2016
05.07.2016 13:29
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2016 θα παρουσιαστεί η παράσταση Ο Ληστής, ένα πρωτότυπο έργο του Δημήτρη Μανιάτη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη με τον Πασχάλη Τσαρούχα.
Το Έκτο Πάτωμα του Αλφρέντ Ζερί από την ομάδα Ρεπεράζ στο θέατρο Εμπρός
07.06.2016 11:39
Στις 17 και 25 Ιουνίου 2016, στο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, παίζεται η μουσικοθεατρική παράσταση "Το Έκτο Πάτωμα" του Αλφρέντ Ζερί, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Λινακοπούλου, από την Θεατρική Ομάδα ΡΕΠΕΡΑΖ.
Το Τέρας κι Εγώ του Σταμάτη Μαλέλη στο Θέατρο Αυλαία
31.05.2016 14:17
H παράσταση «Το Τέρας κι Εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη, βασισμένη στο ομότιτλο συγκλονιστικό μπέστ σέλερ, παρουσιάζεται στο Θέατρο Αυλαία την Τρίτη 31 Μαΐου και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 από το Θέατρο Πρόβα σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και Γιάννη Ζέρβα.
Περιπέτεια με την τηλεόραση από το θέατρο εΦ στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
09.03.2016 15:20
Το θέατρο εΦ παρουσιάζει στη Μαύρη Τρύπα στις 22 και 29 Μαρτίου 2016, την παράσταση Περιπέτεια με την τηλεόραση του Gianni Rodari.