Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Πυρετός το SALSAτόβραδο! από τους Salsa Sinners στο Fuzz

Πυρετός το SALSAτόβραδο! από τους Salsa Sinners στο Fuzz

Salsa Sinners: Τα τελευταία 8 χρόνια έχουν «εισβάλει» στη ζωή μας, προτείνοντας έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Μια διέξοδο στην οποία ο χορός θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο, ως μέσο εκτόνωσης των προβλημάτων. 

 

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, τους απολαύσαμε να παρουσιάζουν την ιστορία του κορυφαίου λάτιν χορού, της Salsa, μέσα από την παράσταση «Salsa The Musical».  Τους χειροκροτήσαμε θερμά όταν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα του σώματος για να μιλήσουν για τις δικές τους καυτές «Στιγμές». Αποδεχθήκαμε ως ένα αγχολυτικό μέσο απόδρασης από τα προβλήματα που μας απασχολούν, το να εκφραζόμαστε μέσα από τον πιο αισθησιακό χορό όχι μόνο αν είμαστε επαγγελματίες,  αλλά με το δικό τους -απλοϊκά ιδιαίτερο- τρόπο, ή όπως το ονόμασαν, « Salsa-The Sinners΄ Way».

 

Το φετινό φθινόπωρο τους βρίσκει στον ίδιο χώρο, στο Fuzz Live Music Club, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, αλλά σε πιο πάρτι διάθεση. Ετοιμάζονται, λοιπόν, πυρετωδώς για ένα μουσικοχορευτικό διαδραστικό happening με πολύ χορό, ξέφρενο ρυθμό αλλά και αρκετές δόσεις γέλιου μέσα από εμπνευσμένα κωμικά στιγμιότυπα. Μια βραδιά salsa  που θα παρασύρει ακόμη και τους πεισματικά αρνούντες να λικνιστούν.    

 

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Fuzz Live Music Club. Εκεί όπου όλοι θα καταλάβετε τι σημαίνει «Πυρετός το SALSAτόβραδο» ή αγγλιστί «Saturday Night SALSA Fever».

 

SALSA SINNERS- The Team!

 

Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κάποιος το target group των SALSA SINNERS. Είναι εύκολο να πει όμως,  ποιοι τους ακολουθούν… ΟΛΟΙ!

 

Όπως και οι ίδιοι πιστεύουν «Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας στη σκηνή ...Να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Όλοι...Δικηγόροι, φοιτητές, ηθοποιοί, γιατροί, καθηγητές, επιχειρηματίες, υπάλληλοι. Χορευτές Όλοι! Δεν έχει σημασία ποιος, πού, με ποιόν και γιατί....σημασία έχουν οι στιγμές που βιώνεις. Μικρές ή μεγάλες, πολλές ή λίγες.. Από σένα εξαρτάται.. πόσο θ' αφεθείς.»

 

H χορευτική κολεκτίβα που  έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία,   έχει ήδη στο ενεργητικό της αναρίθμητους τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία ενώ οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις έχουν ξεχωρίσει και έχουν κατακτήσει την αγάπη του κόσμου. 

 

Ποιο είναι όμως το διαφορετικό στοιχείο που τους ξεχωρίζει από άλλες ομάδες χορού?

 

Ότι είναι μια επαγγελματική ομάδα-  μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα- που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν.

 

Με λίγα λόγια, οι Salsa Sinners είναι η χορευτική ομάδα που έβγαλε τη Salsa από τις σχολές χορού και την έκανε τρόπο ζωής!  Μια ψυχική εκτόνωση και ευεξία κόντρα στη  σκληρή και αγχωτική καθημερινότητα του κόσμου. 

Σχετικές ειδήσεις
Τέσσερις εποχές: Σύγχρονος χορός στο Μικροσκοπικό Θέατρο
04.11.2016 15:16
Στις «Τέσσερις Εποχές» του Μικροσκοπικού Θεάτρου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, η Αναστασία Λύρα ιχνογραφεί τις κινήσεις του χορού πάνω σε τέσσερα κομμάτια μουσικής για πιάνο του Κλωντ Ντεμπυσσύ.
Armonia από τους Salsa Sinners στο Fuzz Live Music Club
03.11.2016 16:40
Οι Salsa Sinners παρουσιάζουν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 τη νέα τους παράσταση Armonia.
The Bright Stream, σε μαγνητοσκόπηση από το Θέατρο Μπολσόι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.10.2016 14:35
The Bright Stream [To κρυστάλλινο ρυάκι]. Δύο ρώσοι δημιουργοί από δύο διαφορετικές εποχές: ο μεγάλος συνθέτης του 20ού αιώνα Ντμίτρι Σοστακόβιτς και ο κορυφαίος χορογράφος του καιρού μας Αλεξέι Ρατμάνσκι. Ένα απολαυστικό έργο που ξεχειλίζει από χιούμορ και ανεβαίνει μόνο στη σκηνή του Θεάτρου Μπολσόι. Μια εξαιρετική διανομή με τα πιο λαμπρά αστέρια του χορευτικού στερεώματος. Μια ξεχωριστή παραγωγή που μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη από τη Μόσχα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα. Η μετάδοση του μπαλέτου The Bright Stream [Το κρυστάλλινο ρυάκι] είναι η δεύτερη στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς με ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων μπαλέτου από τη Μόσχα (The Bolshoi Ballet Live from Moscow) που έχει ενθουσιάσει τους φίλους του χορού. Οι μεταδόσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Pathé Live.
Latin, Ballroom, Salsa & Tango Argentino από το ΕΜΠ στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά
28.06.2016 13:29
O Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράσταση των τμημάτων Latin/Ballroom, Salsa & Tango Argentino.
Salsa The Musical 2 από του Salsa Sinners στο Enzzo de Cuba
16.06.2016 14:20
Η κορυφαία ομάδα χορού Salsa στην Ελλάδα, οι Salsa Sinners επιστρέφουν στον κορυφαίο χώρο ψυχαγωγίας στα Δυτικά προάστεια της Αθήνας, το φαντασμαγορικό Enzzo De Cuba.