Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Σοφία Παπάζογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Σοφία Παπάζογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στην σκηνή UpStage τις Παρασκευές 6, 13, 20, και 27 Νοεμβρίου φιλοξενούνται δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής, η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, και ο συνθέτης Χρήστος Τσιαμούλης, που  θα μας προσκαλέσουν να γίνουμε μια παρέα.

Θα βρεθούν επί σκηνής με αφορμή τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την MLK. Πρόκειται για νέο τους CD "Σαν Παιδικό Παιχνίδι", που συνέθεσε ο Χρίστος πάνω σε στίχους των Ηλία Κατσούλη, Λιζέτας Καλημέρη , Κώστα Καρτελιά και Ελένης Περινού και θα τραγουδήσουν καινούργια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους.

Καλεσμένοι τους θα είναι φίλοι καλλιτέχνες όπως ο Λάκης Χαλκιάς, ο Θοδωρής Κοτονιάς, το συγκρότημα "Ελ Q" καθώς και πολλοί καλεσμένοι - έκπληξη.

Μαζί τους συμπράττουν οι:

Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα
Στέφανος Δορμπαράκης: κανονάκι
Θοδωρής Κουέλης: κόντρα μπάσο
Μανούσος Κλαπάκης: κρουστά
Χρήστος Τσιαμούλης: ούτι και νέυ

Σχετικές ειδήσεις
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.
Ακύρωση - Τσικνοπέμπτη με τον Κωστή Αβυσσινό στο Γυάλινο – UpStage
16.02.2016 14:26
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.
Οι Donnarte στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
10.02.2016 13:46
Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ξεχωριστές καλλιτέχνιδες, oι Donnarte, γεμίζουν με την ευαισθησία τους το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.