Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Σοφία Παπάζογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Σοφία Παπάζογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στην σκηνή UpStage τις Παρασκευές 6, 13, 20, και 27 Νοεμβρίου φιλοξενούνται δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής, η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, και ο συνθέτης Χρήστος Τσιαμούλης, που  θα μας προσκαλέσουν να γίνουμε μια παρέα.

Θα βρεθούν επί σκηνής με αφορμή τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την MLK. Πρόκειται για νέο τους CD "Σαν Παιδικό Παιχνίδι", που συνέθεσε ο Χρίστος πάνω σε στίχους των Ηλία Κατσούλη, Λιζέτας Καλημέρη , Κώστα Καρτελιά και Ελένης Περινού και θα τραγουδήσουν καινούργια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους.

Καλεσμένοι τους θα είναι φίλοι καλλιτέχνες όπως ο Λάκης Χαλκιάς, ο Θοδωρής Κοτονιάς, το συγκρότημα "Ελ Q" καθώς και πολλοί καλεσμένοι - έκπληξη.

Μαζί τους συμπράττουν οι:

Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα
Στέφανος Δορμπαράκης: κανονάκι
Θοδωρής Κουέλης: κόντρα μπάσο
Μανούσος Κλαπάκης: κρουστά
Χρήστος Τσιαμούλης: ούτι και νέυ

Σχετικές ειδήσεις
«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage
11.04.2016 13:57
«Η Ηχώ των δρόμων»... Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους... ηχώ.
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.