Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μάλαμας και Ιωαννίδης για τελευταία φορά

Μάλαμας και Ιωαννίδης για τελευταία φορά
Ο Σωκράτης και ο Αλκίνοος μας αποχαιρετούν και εμάς και το καλοκαίρι που πέρασε. Μετά από τις υπέροχες συναυλίες που μας χάρισαν το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι «εις το επανιδείν»!

Ο Σωκράτης και ο Αλκίνοος μας αποχαιρετούν και εμάς και το καλοκαίρι που πέρασε. Μετά από τις υπέροχες συναυλίες που μας χάρισαν το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι «εις το επανιδείν»!

Μετά την επιτυχημένη τους καλοκαιρινή περιοδεία στις γωνιές της Ελλάδας, ένα από τα καλύτερα τραγουδιστικά δίδυμα των τελευταίων ετών, δίνουν την τελευταία τους αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Και δεν υπάρχει καλύτερο απ\' το να κλείνεις το καλοκαίρι σου Οκτώβρη μήνα με μία συναυλία που έχει κάτι ακόμα Αυγουστιάτικο!

Αν δεν τους είδατε στις προηγούμενες πρόσφατες εμφανίσεις τους, αυτή τη φορά μην τους χάσετε. Πότε θα (ξανά)έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μαζί δύο τέτοιους τραγουδοποιούς;

Μαζί τους θα παίξουν και οι μουσικοί: Κλέων Αντωνίου - κιθάρα, Γιώργος Καλούδης - τσέλο , κρητική λύρα και κρουστά, Σωτήρης Λεμονίδης - Πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης - τύμπανα, Γιάννης παπατριανταφύλλου - κοντραμπάσο, Νίκος Παρουλάκης - νέι και κιθάρα και Κυριάκος Ταπάκης - μπουζούκι και λάουτο.

Info
Σωκράτης Μάλαμας και Αλκίνοος Ιωαννίδης
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ
Προπώληση: Δισκοπωλεία Metropolis

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Χάραμα Πάτρας
12.08.2016 15:25
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι συνεχίζουν το ταξίδι που ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, και στις 24 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Χάραμα Πάτρας. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Σωκράτης Μάλαμας Αλκίνοος Ιωαννίδης & Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fix Factory Open Air
09.06.2016 11:48
H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Σωκράτης Μάλαμας – Αλκίνοος Ιωαννίδης – Λεωνίδας Μπαλάφας live στην Πλατεία Νερού
17.05.2016 14:53
H συνάντηση των τριών τους, συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για πρώτη φορά στο Κύτταρο!
02.03.2016 16:15
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης πρώτη φορά στο Κύτταρο για 4 «συλλεκτικές» εμφανίσεις τις Παρασκευές 1 και 8 και τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου 2016.