Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Έκπληξη!

Έκπληξη!
Μια… έκπληξη περιμένει τους φιλότεχνους που θα επισκεφθούν την ομώνυμη έκθεση ζωγραφικής, την οποία διοργανώνει ο διαδικτυακός τόπος προβολής και προώθησης της Ελληνικής Τέχνης artAZ με την υποστήριξη της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στις 14 και 15 Φεβρουαρίου για την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Διακόσιοι σύγχρονοι καλλιτέχνες και δημιουργοί κλήθηκαν να εκφραστούν και να συνεισφέρουν σε μία εικαστική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς. Οι συμμετέχοντες δημιούργησαν ειδικά για την έκθεση από ένα έργο τέχνης με ενιαία διάσταση (18x24εκ.) που θα διατίθεται σε ενιαία συμβολική τιμή (50€).

Ποια είναι η έκπληξη; Κάθε πίνακας είναι υπογεγραμμένος στο πίσω μέρος του. Η ταυτότητα του δημιουργού θα παραμείνει μυστική μέχρι την αγορά του έργου! 

Η έκθεση ήδη πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα του artAZ (http://www.artaz.gr/) από τις 7 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και τις 13 Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Τα 932 πορτρέτα της παράστασης ΒατΡαπουνζέλ: έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
13.09.2016 10:40
Η εταιρεία «Θέατρο ΡΕΤΡΟ» με σκοπό να τηρήσει την υπόσχεσή της στους μικρούς της θεατές και να αναδείξει τα έργα ζωγραφικής τους, διοργανώνει έκθεση με τίτλο «Τα 932 πορτρέτα της παράστασης ‘ΒατΡαπουνζέλ’», η οποία φιλοξενείται στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.
Έκπληξη 7 - Crisis edition: έκθεση για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας
12.02.2016 15:54
H “ΕΚΠΛΗΞΗ” επιστρέφει με την 7η έκδοση της. Η εικαστική πλατφόρμα του artAZ συνεργάζεται και φέτος με πληθώρα Έλλήνων και ξένων καλλιτεχνών και, μέσα απο την καθιερωμένη ετήσια έκθεση, ενισχύουν μαζί το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ. 
Ημερολόγια χωρίς ημερομηνία: έκθεση του Ahmet Yeşil στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
01.02.2016 14:33

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας Αθηνών – Πειραιώς διοργανώνουν την έκθεση ζωγραφικής «Ημερολόγια χωρίς ημερομηνία» του κορυφαίου Τούρκου ζωγράφου Ahmet Yeşil, που θα παρουσιαστεί από 5 έως 15 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».
Έκθεση Διεθνούς Αφίσας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας στην Τεχνόπολη
27.01.2016 14:38
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία/World Federation of Trade Unions, διοργανώνει Έκθεση Διεθνούς Αφίσας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 1-6 Φεβρουαρίου 2016.
Έκθεση της Lydia Borgek από το ΜΙΕΤ στο Μέγαρο Εϋνάρδου
22.01.2016 13:57
Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης διοργανώνει και παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Lydia Borgek: Lydia Borgek. Μια Ρωσίδα ζωγράφος από το Παρίσι στην Ελλάδα, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, στις 8 μ.μ. στο Μέγαρο Εϋνάρδου.