Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Γρανάδα

Γρανάδα
Το Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου, στο πλαίσιο των πειραματικών του προσεγγίσεων, ανεβάζει το πιο σκανδαλιστικό show της πόλης, τη μουσικοθεατρική παράσταση Γρανάδα, βασισμένη σε μια ιδέα του Νίκου Σακαλίδη.

Σαν συνέχεια των περσινών αναζητήσεων με τη μουσική παράσταση Μου λεν Ρουζ και την επιθεώρηση Γυναίκες με τα Ούλα τους, ο θίασος δοκιμάζεται φέτος σε ένα ακόμη θέαμα γεμάτο με τραγούδι, χορό… και όχι μόνο, σε ένα show πολλαπλών μεταμφιέσεων! 

Η πορεία του ηθοποιού και η αναζήτησή του συμπλέκονται με αυτές του performer επί σκηνής, ο οποίος αποδεσμεύεται σταδιακά από τα αλλεπάλληλα προσωπεία του.  Ένα τραγούδι για τον προσωπικό δρόμο κάθε καλλιτέχνη και κάθε ανθρώπου που αναζητά τη βαθύτερη αλήθεια του.  Αναπόφευκτη προϋπόθεση η κατάρριψη των στερεοτύπων, το σκίσιμο του περιτυλίγματος.  Αναπότρεπτο αποτέλεσμα η αποκάλυψη της μοναξιάς που κρύβει καθένας μέσα του.  Σε μια ατέρμονη αναζήτηση του ανέφικτου.  Ένα όνειρο που συναντάς μόνο όταν δε σε παίρνει ο ύπνος.

Ηθοποιοί: Θεανώ Αμοιρίδου,  Γιώργος Κολοβός ,Γρηγόρης Παπαδόπουλος,  Μάρα Τσικάρα

Σχετικές ειδήσεις
Θα σε δω στην πρεμιέρα, στο θέατρο Coronet
15.11.2016 16:38
Μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία της σόλο κωμωδίας «Caveman» και σε αναζήτηση της καινούργιας του παράστασης, το θέατρο CORONET επέλεξε την ανατρεπτική κωμωδία «ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» του Δημήτρη Αλεξίου που κέρδισε το βραβείο του κειμένου στον διαγωνισμό “Ελληνικά Κείμενα 2016” του Coronet.
Επτά επί Θήβας, του Αισχύλου από το ΚΘΒΕ στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
09.08.2016 11:26
Tην τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας» ανεβάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στις 31 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» σε περιοδεία
20.07.2016 16:48
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και την sold out παρουσίασή της στο Θέατρο Badminton, η μουσική παράσταση της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας με τίτλο «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» ταξιδεύει στην Ελλάδα.
Στης Πλάκας τις ανηφοριές: μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Badminton
10.05.2016 10:37
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton τη μουσικοθεατρική παράσταση, Στης Πλάκας τις ανηφοριές, για μία μόνο ημέρα, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.
Καυτή σούπα σε υπόγειο: μια μουσικοθεατρική παράσταση στις 1002 Νύχτες
07.03.2016 13:12
Ο στιχουργός, συνθέτης, συγγραφέας και δημιουργός του συγκροτήματος «Ενδελέχεια», Δημήτρης Μητσοτάκης παρουσιάζει την παράσταση «Καυτή σούπα σε υπόγειο», ένα έργο βασισμένο στα βιβλία του “Καυτή Σούπα” και “Υπόγειος” (συνδημιουργία με τον Αλέξανδρο Σικιαρίδη), που κυκλοφόρησαν το 2007 (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και 2013 (εκδ. Τόπος) αντίστοιχα.