Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Και η Ευσταθία θέλει τον Γερμανό της

Και η Ευσταθία θέλει τον Γερμανό της
Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Ευσταθία στο Πόλις Stage λένε τραγούδια δικά τους και άλλων που αγαπούν. Μαζί τους το group των Calu Cacu με τους χαρακτηριστικούς Latin jazz ήχους τους .

Εκείνος μαθηματικός. Εκείνη θεολόγος. Έβαλαν τα πτυχία τους σε κορνίζα και άρχισαν να γράφουν τραγούδια. Τους βγήκε σε καλό.

Εκείνος θα’θελε να’ταν κηπουρός. Εκείνη ζήλεψε το ρόλο της Δεισδαιμόνας από τον Οθέλλο. Περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Εκείνος έφαγε πόρτα από τον έρωτα ως Aπόκληρος. Εκείνη τον έχασε στην αίθουσα ενός meeting. Τόσο μακριά και όμως τόσο κοντά…

Σε δεδομένη στιγμή κοίταξαν γύρω τους και είδαν έναν κόσμο άχαρο. Εκείνος διέγνωσε Βραχυκύκλωμα. Εκείνη γεύτηκε Ζαμπόν Δίχως Λιπαρά. Σαν να τα βρήκανε και εκεί.
Έγραψαν και οι δύο ένα τραγούδι για τον Ελεύθερο Χρόνο. Ε, δεν ήταν γραφτό να συναντηθούν;
Δυο τραγουδοποιοί, δυο γενιές. Δυο-δυο είναι πάντα καλύτερα.

Η μπανιέρα τους πέφτει μικρή, η σκηνή του Πόλις Stage πάλι μια χαρά. Δεν ήθελε μαγκιά για να τα βρουν – και ας διαθέτουν άφθονη και οι δύο. Αρκούσε το πηγαίο χιούμορ και η αμοιβαία, βαθιά εκτίμηση. Εκείνος γουστάρει το ρεμπέτικο , εκείνη το ελαφρό. Ισχύει και το ανάποδο... 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Εκείνος + Εκείνος και οι 2002GR live στο Club του Σταυρού του Νότου
03.02.2017 14:17
Οι Εκείνος + Εκείνος επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, με special guests τους 2002GR!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.