Από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στις «Γραμμές» για να τραγουδήσει Στέλιο Καζαντζίδη σε μία μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο Θα σου δώσω μια να σπάσεις, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του αξέχαστου τραγουδιστή.

Στην παράσταση αυτή ο Βασίλης Λέκκας με την αισθαντικότητα και την ευαισθησία του ερμηνεύει τα τραγούδια του Καζαντζίδη, καταθέτοντας τον δικό του φόρο τιμής στην εμβληματική φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού.

Ο ίδιος περιγράφει τον τρόπο που προσεγγίζει αυτό του το εγχείρημα:

Τραγουδώ και τιμώ τον Στέλιο Καζαντζίδη και τα τραγούδια που αποτυπώνουν τον λαικό μας πολιτισμό. Τραγούδια που αποκαλύπτουν την νεότερη Ελληνική περιπέτεια.

Μια περιπέτεια, που μέσα απο τη φωνή του, ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο σκορπίζοντας παντού βαθειά συγκίνηση.

Ο Στέλιος έγινε μέλος κάθε Ελληνικής οικογένειας. Έτσι τον ένοιωσα κι εγώ, σαν άνθρωπο δικό μου. Έτσι θα τον τραγουδήσουμε, με την ψυχή και την αλήθεια που συμβολίζει για τον καθένα μας.

Μια ιδέα του Βασιλη Λέκκα, σε σκηνοθεσία και κείμενα του Δημήτρη Μαλισσόβα και ενορχήστρωση του Παναγιώτη Στεργίου. Στον ρόλο του αφηγητή της  ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη, ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Στην παράσταση επίσης συμπράττουν στο τραγούδι, η Ανδρομάχη Κοκτσίδη, η Στέλλα Βαλάση και ο Θωμάς Στεργίου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Καινούργιος στην Κιθάρα, Τάσος Καντάς στο Ακορντεόν, Κώστας Παπαδόπουλος στην Ποντιακή Λύρα, Δημήτρης Στασινός και Νίκος Τσιατσούλης στο Μπάσο.

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας: Παναγιώτης Στεργίου