Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

6 years six d.o.g.s

6 years six d.o.g.s

Λένε ότι όταν διασκεδάζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει η ώρα και έχουν μάλλον δίκιο γιατί το six d.o.g.s γίνεται έξι χρονών και με δυσκολία το πιστεύουμε. Για πότε πέρασαν έξι χρόνια, για πότε έγιναν 1.100 περίπου συναυλίες και 500 πάνω-κάτω parties στο gig space, για πότε κάναμε ένα σωρό διαφορετικά φεστιβάλ στην Αβραμιώτου και αλλού, για πότε κάναμε δισκογραφική και 7 κυκλοφορίες, για πότε διοργανώσαμε μια κυριολεκτικά 24ωρη συναυλία στη Στέγη, ένα υβριδικό project με εικαστικά , προβολές και μουσικές σε ένα οικόπεδο στο Μεταξουργείο και κάναμε ένα από τ’ αγαπημένα μας μουσικά events σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ούτε που το καταλάβαμε.

 

Αλλά επειδή τα γενέθλια είναι πάντα λόγος γιορτής και αναγνώρισης του χρόνου που περνάει κι εκείνου που θα έρθει, και φέτος θα τα γιορτάσουμε όπως τους πρέπει: με ένα μεγάλο διήμερο πάρτυ . Με live και dj sets από φίλους και γνωστούς, θα σβήσουμε κεράκια, θα θυμηθούμε τα παλιά και θα σχεδιάσουμε τα νέα. Να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον λοιπόν και οι υπόλοιπες ευχές από κοντά την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015.

 

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Colour for a rebel Live

Felizol

Dream Weapons Live

NTEIBINT

Chevy vs Bad Spencer

Amateurboyz

 

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Stereovoid Live

Bombing The Avenue Live

Runner vs Lostra

ClubKid vs Lex

Lemos vs Pan

Anestie Gomez vs Mr. Roussos

Σχετικές ειδήσεις
Ten Years’ Romance, a Music Show by Kostas Dalakouras στο metamatic:taf
08.11.2016 14:57
Κλείνοντας 10 χρόνια στο θεατρικό τραγούδι, ο Κώστας Δαλακούρας παρουσιάζει στο metamatic:taf το μουσικό show «Ten Years’ Romance», με τραγούδια που συνέθεσε για θεατρικές παραστάσεις.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Ακύρωση - Ο Γιώργος Νταλάρας για ακόμα μία συναυλία στην Ακτή Πειραιώς
27.04.2016 11:37
Οι τέσσερις πρώτες βραδιές στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αγαπήθηκαν πολύ και έγιναν sold out πολύ γρήγορα. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, θα δοθεί άλλη μια παράσταση το Σάββατο 7 Μαΐου. - Η συναυλία ακυρώνεται
Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες στο Can Can
21.03.2016 17:02
Στο θρυλικό Can Can τα Σάββατα της Σαρακοστής 2, 9, 16 & 23 Απριλίου 2016, η HELLASS MASTOURNATION γίνεται HOT SPOT, νηστεία, προσευχή και rock and roll...