Mετά από πολύχρονη απουσία από τα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας, οι Rockin\’ Bones επιστρέφουν για μία και μοναδική βραδιά αφιερωμένη στον αγαπημένο φίλο τους Κωνσταντίνο Fuzzy Παπαχρόνη, που έφυγε τόσο ξαφινικά από τη ζωή.

Σχηματισμένοι το 1992, οι Rockin’ Bones έχουν κάνει αμέτρητες συναυλίες μόνο και μόνο για να κάνουν κάθε μικροαστικό σαλόνι να χάσει τον ύπνο του. Δικαιολογημένα θεωρούνται ως μια από τις ιστορικότερες ελληνικές punk rock’n’roll μπάντες και οι επί σκηνής συνεργασίες τους περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι Cramps, Misfits, Cosmic Psychos, Nomads, Seeds, Fleshtones, Last Drive, Wayne Cramer κα.

To 2008 οι Rockin Bones θα το θυμούνται για πάντα μιας και ήταν η χρονιά της επαναφοράς τους με δύο εκρηκτικά live σε Γιάννενα και Άρτα αλλά και η χρονιά που έχασαν από την παρέα τους αλλά και από το σχήμα τον φίλο τους Κωνσταντίνο Fuzzy Παπαχρόνη, κιθαρίστα και εξαιρετικό καλλιτέχνη.

Μετά από σκηνική απουσία χρόνων οι Babi Bone, Nick Ketz και S. Pyros D. Επιστρέφουν, το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου στο Gagarin 205 για να μας βομβαρδίσουν με ένα θυελλώδες ροκ εν ρολ που διαταράσσει τα νερά της εγχώριας underground σκηνής .

Μαζί τους οι Mamma Kin, Semen Of The Sun και Billy Johnny & Gus.