Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι ροκάδες και οι μαντινάδες

Οι ροκάδες και οι μαντινάδες
Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς , Γιάννης Ζουγανέλης και Δημήτρης Σταρόβας , στο Ζυγό από 12 Οκτωβρίου κι όποιος αντέξει!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης και Δημήτρης Σταρόβας, στο Ζυγό από 12 Οκτωβρίου, κι όποιος αντέξει!

Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται επί σκηνής οι κατ εξοχήν ροκάδες κι αρχίζουν τις μαντινάδες? Αυτο μπορείτε να το ανακαλύψετε στο Ζυγό σε λίγες μέρες, στην παράσταση με τον τίτλο “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”.

Η ροκ συντροφιά στην οποία θα συμμετέχουν και οι Αλκης Κωνσταντόπουλος και Τάνια Κικίδη , θα χαρίζει μελωδικές βραδιές και σκηνές απείρου κάλλους κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Στο μπάσο θα είναι ο Βάϊος Αμπράζης, στα πλήκτρα ο Ανδρέας Αποστόλου , ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, η Μαίρη Μπρόζη στο βιολί και τα φωνητικά, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα, ο Βαγγέλης Πατεράκης στο μπάσο, ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Τάκης Φαραζής στα πλήκτρα.

Στον ήχο είναι οι Καραγιαννίδης Γιώργος & Αλέκος Μπίτος, επιμέλεια ήχου σκηνής ο Καραδημητράκης Στρατής και στο σχεδιασμός & εκτέλεση φωτισμών ο Σάγιας Αλέξανδρος.

INFO
ΖΥΓΟΣ
Κυδαθηναίων 22, Πλάκα
Τηλ: 210 3241610
Eναρξη 12 Οκτωβρίου
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στις 22:30

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Τήνο
16.08.2016 16:35
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας δίνουν ραντεβού στην Τήνο!
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Ακτή Ιππόκαμπος
01.07.2016 16:43
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας δίνουν ραντεβού το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Ακτή Ιππόκαμπος, στην Παραλία Βραυρώνας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Δάσους
27.05.2016 16:50
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, αλλά και στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.