Οι καλύτερες στιγμές του σημαντικότερου κινηματογραφικού θεσμού της Αθήνας εκτίθενται σε μια μοναδική φωτογραφική έκθεση στο Toy Café που κάνει εγκαίνια την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη της Sony.

Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας έδωσε για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα σε νέους φωτογράφους να δείξουν τη φρεσκάδα της ματιάς τους και την τολμηρή τους διάθεση αιχμαλωτίζοντας στο φακό τους την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ.

Είκοσι καλλιτέχνες με διαφορετική ματιά και τεχνική αποθανάτισαν με το φακό τους μερικές από τις ομορφότερες στιγμές του Φεστιβάλ, την επίσημη πρεμιέρα, τις προβολές, τις συνεντεύξεις τύπου, τα πάρτι, την απονομή των βραβείων, αλλά και όλα τα backstage δρώμενα.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (23 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου) οι καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας κοσμούσαν τους τοίχους των κινηματογράφων ΔΑΝΑΟΣ 1&2, Odeon Opera 1&2, IDEAL και Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ενώ τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας συμμετείχαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας. Η έκθεση και ο διαγωνισμός δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή της Sony, η οποία προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ τις εκτυπώσεις καθώς και μια φωτογραφική μηχανή Sony α6000 Ε-Mount στον καλύτερο φωτογράφο της εθελοντικής ομάδας.

Ο/Η νικητής/τρια θα ανακοινωθεί αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στο www.cinemag.gr .

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, μέσα από τη ματιά της εθελοντικής ομάδας των φωτογράφων του Φεστιβάλ, οι οποίοι κατάφεραν να αναδείξουν τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της φετινής διοργάνωσης.

Τα εγκαίνια θα συνοδευτούν από πάρτι εορτασμού της ολοκλήρωσης του Φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης!