Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Σεξ ή Σέξπιρ

Σεξ ή Σέξπιρ
Μετά την  επιτυχημένη τριετή πορεία του έργου Σεξ ή Σέξπιρ; Ιδού η απορία από την ομάδα Νέμεση  στο studio Νέμεση, η παράσταση επαναλαμβάνεται  μόνο για τρείς μέρες, στις 6-7-8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη .

Καλησπέρα σας! Το όνομά μου είναι Ντέμπορα, Δρ, Ντέμπορα, και σας καλωσορίζω σε ένα ανοιχτό σεμινάριο σεξοθεραπείας. Θα θέλατε  μια πιο καλή, πιο πλούσια σεξουαλική ζωή;  Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να παραμερίσετε τους δισταγμούς και να συμμετέχετε στο σεμινάριό μας!

Έτσι ξεκινά η παράσταση, που δεν είναι μια παράσταση, αλλά ένα ανοιχτό σεμινάριο σεξοθεραπείας .Και έρχονται οι πρώτοι εθελοντές. Η διαδικασία ξεκινά. Group therapy. Αφηγήσεις. Αντιπαραθέσεις. Συγκρίσεις. Αναμνήσεις . Φαντασιώσεις. Όνειρα. Αποκαλύψεις. Και έρχεται η ώρα της διάγνωσης. Και της θεραπείας… Της τόσο ποθητής..

Όσο για τον τίτλο του έργου- Σεξ ή Σέξπηρ: Ιδού ή απορία- αυτό είναι ένα μυστήριο που θα απαντηθεί με το τέλος της παράστασης.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κική Ιωαννίδου , Τζίμης Κούρτης,  Στέργιος Κωνσταντζίκης,  Αναστάσης Μαυρομιχάλης, Αφρούλη Μπέρσου, Στάθης Πεχλιβανίδης, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Τίνα Στεφανοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν: έξτρα παράσταση στη Β’ σκηνή του Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας
30.12.2016 10:13
Η παράσταση Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν υποδέχεται το νέο έτος με μία επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου στις 18.30. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου.
Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, του Ουίλιαμ Σέξπιρ στο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Δήμου Καλλιθέας
31.08.2016 14:40
Η Τάνια Κίτσου και η ομάδα της Fractals με το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Ουίλιαμ Σέξπιρ μας παρασύρουν σ' έναν ονειρικό κόσμο. Σ' ένα μαγικό παιχνίδι αντανακλάσεων όπου βήμα- βήμα ο οικοδεσπότης, Θησέας, μας αποκαλύπτει μια πραγματικότητα όπου όλα μεταμορφώνονται διαρκώς. Μέχρι και οι θεατές σε ηθοποιούς του έργου που παρακολουθούν.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~ μια παράσταση στο Αρχείο, της Ιόλης Ανδρεάδη
17.03.2016 13:41
Το Πολιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη, «διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~ μια παράσταση στο Αρχείο», βασισμένη σε πρόταση του Ιστορικού Αρχείου ΠΙΟΠ.
Η παράσταση Other Side ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το φεστιβάλ
09.03.2016 13:41
Η παράσταση «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski και σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου πρόκειται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του 15ου International Theatre Festival "SLAVIJA 2016" στις 10 Μαρτίου 2016 στο Βελιγράδι για μία και μοναδική παράσταση ως η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.