Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Carte Postale - GloryBox Live

Carte Postale - GloryBox Live
Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Πατρινούς Carte Postal στην παρθενική τους εμφάνιση για το Αθηναϊκό κοινό. Την βραδιά θα ανοίξουν οι GloryBox .

Carte Postale
Πριν από λίγο καιρό (2007) ένα αγόρι (undo_an) ήρθε από έναν άλλο κόσμο σε αυτόν εδώ τον πλανήτη με σκοπό να ακούσει, να δει και να μυρίσει τις διάφορες ομορφιές του κόσμου μας. Σε αυτόν εδώ τον κόσμο γνώρισε δυο καταπληκτικούς ανθρώπους (Φίλις & Αλέξανδρος) που θέλησαν να γίνουν οι ξεναγοί του στο ταξίδι αυτό. Όλοι μαζί στην συνέχεια προσπάθησαν να φτιάξουν όμορφα μουσικά κομμάτια με μοναδική κληρονομία τα μουσικά και παιδικά αντικείμενα τους (piano, toy piano, synth, guitar, concertina, melodica, glockenspiel, electric chord organ, drums). Τον τελευταίο καιρό για να βγάλουν την περίεργη αυτή μουσική προς τα έξω ζήτησαν βοήθεια από άλλους δύο καλούς ανθρώπους, Γαβριήλ (Cello), Κώστας (Bass) κι αυτοί συμφώνησαν. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η όμορφη μουσική βόλτα σε αυτόν τον περίεργο κόσμο.

GloryBox
Indie folk μελωδίες κατακλυσμένες από electronics. Αυτή τη χρονιά, η GloryBox θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Θα παρουσιάσει την πρόσφατη DIY δουλειά της Unzip my ventilated view, μαζί με τους φίλους της, μουσικούς Nalyssa (theremin, vocals, kaosspad, glockenspiel, kazoo) και Tonti Prodnic (guitar). Το set τους θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την επιλογή των κομματιών που θα παιχτούν.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Ιανό
07.02.2017 11:17
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
The Sound of Color στο ΚΕΤ: Καλεσμένοι οι Αντώνης Ανισέγκος, Γιώργος Δημητριάδης και Έρη Σκυργιάννη
17.11.2016 17:26
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Η λίστα των εκλεκτών προσκεκλημένων καλλιτεχνών μεγαλώνει. Στο τρίτο Τhe sound of Color session μαζί με τον Γιάννη Αναστασάκη θα αυτοσχεδιάσουν ο Γιώργος Δημητριάδης (drums, electronics) και ο Αντώνης Ανισέγκος (rhodes, electronics) σε live visuals της Έρης Σκυργιάννη.
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!