Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Carte Postale - GloryBox Live

Carte Postale - GloryBox Live
Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Πατρινούς Carte Postal στην παρθενική τους εμφάνιση για το Αθηναϊκό κοινό. Την βραδιά θα ανοίξουν οι GloryBox .

Carte Postale
Πριν από λίγο καιρό (2007) ένα αγόρι (undo_an) ήρθε από έναν άλλο κόσμο σε αυτόν εδώ τον πλανήτη με σκοπό να ακούσει, να δει και να μυρίσει τις διάφορες ομορφιές του κόσμου μας. Σε αυτόν εδώ τον κόσμο γνώρισε δυο καταπληκτικούς ανθρώπους (Φίλις & Αλέξανδρος) που θέλησαν να γίνουν οι ξεναγοί του στο ταξίδι αυτό. Όλοι μαζί στην συνέχεια προσπάθησαν να φτιάξουν όμορφα μουσικά κομμάτια με μοναδική κληρονομία τα μουσικά και παιδικά αντικείμενα τους (piano, toy piano, synth, guitar, concertina, melodica, glockenspiel, electric chord organ, drums). Τον τελευταίο καιρό για να βγάλουν την περίεργη αυτή μουσική προς τα έξω ζήτησαν βοήθεια από άλλους δύο καλούς ανθρώπους, Γαβριήλ (Cello), Κώστας (Bass) κι αυτοί συμφώνησαν. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η όμορφη μουσική βόλτα σε αυτόν τον περίεργο κόσμο.

GloryBox
Indie folk μελωδίες κατακλυσμένες από electronics. Αυτή τη χρονιά, η GloryBox θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Θα παρουσιάσει την πρόσφατη DIY δουλειά της Unzip my ventilated view, μαζί με τους φίλους της, μουσικούς Nalyssa (theremin, vocals, kaosspad, glockenspiel, kazoo) και Tonti Prodnic (guitar). Το set τους θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την επιλογή των κομματιών που θα παιχτούν.

Σχετικές ειδήσεις
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Οι Carte Postale live στο Faust
02.02.2016 13:31
Οι Carte Postale θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016.
Οι Electric Litany live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.01.2016 10:10
Με δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, ανανεώνουν οι Electric Litany την επαφή τους με το ελληνικό κοινό.
Vinyl is back 2015: 10.000 επισκέπτες, χιλιάδες βινύλια και ένταση στο μάξιμουμ!
17.12.2015 12:08
Βινύλια, ηλεκτρισμός, μουσική και δυνατές συγκινήσεις επεφύλαξε το Vinyl is back σε περισσότερους από 10.000 επισκέπτες που έδωσαν το παρών στο ραντεβού με το Vinyl is back το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου στην παρθενική του εμφάνιση στο Cine Κεραμεικός!