Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Σπανός παρουσιάζει το Blue Passion live στο Gazarte

Ο Γιώργος Σπανός παρουσιάζει το Blue Passion live στο Gazarte

Blue Passion! Μια νέα δισκογραφική δουλειά έχει μόλις κυκλοφορήσει και γίνεται συναυλία για το ευρύ κοινό. Στον αγαπημένο χώρο του Gazarte, θα ακουστούν για πρώτη φορά και θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα όλα τα κομμάτια του cd, παρουσία των σημαντικών σολιστών που συμμετέχουν, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Δώδεκα οργανικές συνθέσεις του Γιώργου Σπανού, που πλαισιώνονται από τα λογοτεχνικά κείμενα του Άγγελου Γέροντα και τη ζωγραφική της Μαρίας Έρνεστ Φραγκοπούλου θα ξεδιπλωθούν, για να σας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά μουσικής απόλαυσης. Μουσική , λογοτεχνία και ζωγραφική, συναντώνται μοναδικά σε ένα «πολυδιάστατο» καλλιτεχνικό έργο!

Οι μουσικές συμμετοχές, πολλές και σημαντικές: Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κοντραφούρης , Τάκης Πατερέλης, Δημήτρης Τσάκας, Αστέριος Παπασταματάκης, Ζωή Τηγανούρια & Γιάννης Παχίδης!

Τη συναυλία θα πλαισιώσει οπτικό υλικό με τα έργα ζωγραφικής της Μαρίας Έρνεστ Φραγκοπούλου, ενώ τα κείμενα του Άγγελου Γέροντα θα διαβάσει ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης.

George Spanos trio:
Γιώργος Σπανός – κιθάρα | Νίκος Καπηλίδης - τύμπανα | Γιώργος Πολίτης  - μπάσο

Μαζί τους:
Μίμης Πλέσσας – πιάνο
Γιώργος Κοντραφούρης – πλήκτρα
Τάκης Πατερέλης – σαξόφωνο
Δημήτρης Τσάκας – σαξόφωνο
Ζωή Τηγανούρια – ακορντεόν
Αστέριος Παπασταματάκης – πλήκτρα
Γιάννης Παχίδης – φυσαρμόνικα
Kαι ο Αιμίλιος Χειλάκης στην ανάγνωση κειμένων 


Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Ο Asaf Avidan live στο Gazarte
10.11.2016 10:44
Ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο ξεχωριστά live στο main stage του Gazarte, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!