Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιώργος Σπανός παρουσιάζει το Blue Passion live στο Gazarte

Ο Γιώργος Σπανός παρουσιάζει το Blue Passion live στο Gazarte

Blue Passion! Μια νέα δισκογραφική δουλειά έχει μόλις κυκλοφορήσει και γίνεται συναυλία για το ευρύ κοινό. Στον αγαπημένο χώρο του Gazarte, θα ακουστούν για πρώτη φορά και θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα όλα τα κομμάτια του cd, παρουσία των σημαντικών σολιστών που συμμετέχουν, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Δώδεκα οργανικές συνθέσεις του Γιώργου Σπανού, που πλαισιώνονται από τα λογοτεχνικά κείμενα του Άγγελου Γέροντα και τη ζωγραφική της Μαρίας Έρνεστ Φραγκοπούλου θα ξεδιπλωθούν, για να σας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά μουσικής απόλαυσης. Μουσική , λογοτεχνία και ζωγραφική, συναντώνται μοναδικά σε ένα «πολυδιάστατο» καλλιτεχνικό έργο!

Οι μουσικές συμμετοχές, πολλές και σημαντικές: Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κοντραφούρης , Τάκης Πατερέλης, Δημήτρης Τσάκας, Αστέριος Παπασταματάκης, Ζωή Τηγανούρια & Γιάννης Παχίδης!

Τη συναυλία θα πλαισιώσει οπτικό υλικό με τα έργα ζωγραφικής της Μαρίας Έρνεστ Φραγκοπούλου, ενώ τα κείμενα του Άγγελου Γέροντα θα διαβάσει ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης.

George Spanos trio:
Γιώργος Σπανός – κιθάρα | Νίκος Καπηλίδης - τύμπανα | Γιώργος Πολίτης  - μπάσο

Μαζί τους:
Μίμης Πλέσσας – πιάνο
Γιώργος Κοντραφούρης – πλήκτρα
Τάκης Πατερέλης – σαξόφωνο
Δημήτρης Τσάκας – σαξόφωνο
Ζωή Τηγανούρια – ακορντεόν
Αστέριος Παπασταματάκης – πλήκτρα
Γιάννης Παχίδης – φυσαρμόνικα
Kαι ο Αιμίλιος Χειλάκης στην ανάγνωση κειμένων 


Σχετικές ειδήσεις
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.
Ακύρωση - Ο Michel Camilo live στο Gazarte
11.05.2016 15:55
H ενέργεια μιας... τροπικής καταιγίδας σε 88 πλήκτρα! Kάτοχος Grammy, Latin Grammy και Emmy, ο διάσημος πιανίστας, συνθέτης και παραγωγός Michel Camilo έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, για μία συναυλία στο Gazarte! - Η συναυλία ακυρώνεται
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!
Η Katerine Duska live στο Gazarte
28.01.2016 13:23
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί για ένα live στο Gazarte, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.
George Zervos live στο Roof Stage του Gazarte
12.11.2015 16:30
Ο Γιώργος Ζερβός έρχεται στο Gazarte για μία εμφάνιση την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.