Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Μπελλές για τρία live στο Σταυρό του Νότου

Ο Αλέξανδρος Μπελλές για τρία live στο Σταυρό του Νότου

Ο Αλέξανδρος Μπελλές επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club για 3 μόνο Σάββατα 10, 17 & 24 Οκτωβρίου.

Σε μια δημιουργική προσπάθεια να συνδυάσει τις μουσικές επιρροές του, επιλέγει έναν ήχο στη βάση του παραδοσιακό - με κύριο εκφραστή την κρητική λύρα - παράλληλα όμως βαθιά ηλεκτρικό με έντονες post-rock δυναμικές και ατμοσφαιρικά samples. Ο στίχος παραμένει συνειδητά κοινωνικός και άμεσα πολιτικός, κυρίως μέσα από τα διορατικά λόγια σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Δημήτρη Λάγιου (Περαστικός και αμίλητος, θα με δικάσει), Μίκη Θεοδωράκη (Ποιος τη ζωή μου), Σταύρου Ξαρχάκου (Νυν και αεί), Μάνου Χατζιδάκι (Ο Γιάννης ο φονιάς), Θάνου Μικρούτσικου (Μικρόκοσμος) αλλά και νεότερων τραγουδοποιών όπως του Αλκίνοου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Μπαλάφα κ.α.

Μαζί του, τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί με το δικό τους προσωπικό ύφος:

Λύρα: Lefteris Andriotis
Μπάσο: Petros Vasiliadis
Τύμπανα: Jim Bosinakos
Κιθάρα: Giotis Paraskeuaidis
Μέρος των Ενορχηστρώσεων: Christos Theodorou
Ηχοληψία: Dimitris Bourboulis
Φωτογραφία: Yiannis Margetousakis
Αφίσα: Filia Glyka


Τη βραδιά συνεχίζει η HOUSE BAND...

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Οι Χαΐνηδες για τρεις συναυλίες στο Σταυρό του Νότου Plus
05.10.2016 14:44
Οι Χαΐνηδες ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για τρεις live εμφανίσεις τα Σάββατα 15, 22, 29 Οκτωβρίου 2016.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.