Μια βραδιά με την υπογραφή της εκλεκτικής Habeat Records και καλεσμένους γνωστούς και μη εξαιρετέους εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, έρχεται τη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 στο six d.o.g.s.

Με έτος ίδρυσης το 2010, το δισκοπωλείο Habeat Records έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών. Υλοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα, τον Μάρτιο του 2012, η ομάδα του Habeat δημιούργησε έναν μικρό, φιλόξενο και open-minded χώρο στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων. Δίνοντας στο κοινό της την ευκαιρία να εξερευνήσει την ηλεκτρονική μουσική σε όλο της το εύρος, για περισσότερο από ένα χρόνο το Habeat παρουσίασε καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του κόσμου. Υποστηρίζοντας παράλληλα την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή λειτούργησε ως φορέας ανάδειξης εγχώριων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών, προβάλλοντας τις δουλειές τους μέσα από DJ sets και live podcasts. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, απέραντη αγάπη για την μουσική και το βινύλιο καθώς και ένα πιστό fan-base, το Habeat διευρύνεται μεταφέροντας από το 2014 την έδρα του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε έναν άρτιο, υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο στον δεύτερο όροφο της οδού Παλλάδος 21 στου Ψυρρή. Στόχος, η δημιουργία ενός πολυχώρου ικανού τόσο για να εξυπηρετήσει το απαιτητικό κοινό που απαρτίζει το ρεύμα της strictly-vinyl κουλτούρας, όσο και για να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα ως ξεχωριστό project space. Με πυρήνα την ηλεκτρονική μουσική, με μια μοναδική συλλογή νέων και second-hand κυκλοφοριών, αλλά και ένα εντυπωσιακό lineup καλλιτεχνών – η παρουσίαση των οποίων θα ανακοινώνεται σταδιακά κατά την διάρκεια του χρόνου – η ομάδα του Habeat Records σκοπεύει να κάνει για ακόμα μια χρονιά αισθητή την παρουσία της.

Ο Γιώργος Ανυφαντής, γνωστός ως ANFS, είναι DJ, παραγωγός και συνιδρυτής της experimental / techno ετικέτας Modal Analysis. Η σχέση του με τη μουσική ξεκινάει σε νεαρή ηλικία, με τη συμμετοχή του σε συγκροτήματα και μέσα από τις δουλειές του ως ηχολήπτη σε διάφορα στούντιο. Σπουδάζοντας sound design, ο ANFS ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για την ηλεκτρονική μουσική, τα εξεζητημένα ηλεκτρονικά συστήματα και τους μυστηριώδεις, σκοτεινούς ήχους. Οι παραγωγές του αποτελούνται από ηχητικά κολάζ παραμορφωμένων και ατμοσφαιρικών ήχων με industrial κρουστά σε tribal ρυθμικές συχνότητες. Τα σετ του χαρακτηρίζονται από την πρόσμιξη διαφορετικών μουσικών στυλ, με γνώμονα τον σκληρό ρυθμό, τις μελωδικές επαναλήψεις και τους αφαιρετικούς techno ήχους. Με την σταθερά ποιοτική παρουσία του την τελευταία διετία, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην εγχώρια ηλεκτρονική σκηνή, τραβώντας παράλληλα το ενδιαφέρον και σε διεθνές επίπεδο.

Ο Μiltiades γεννημένος στις αρχές του 80 είναι ένας πολλά υποσχόμενος παραγωγός που έκανε εντύπωση στη διεθνή σκηνή με την πρώτη του κυκλοφορία στο καθιερωμένο πλέον label Nous με τίτλο EPK.X. Ο ήχος του κινείται μεταξύ Deep House και Deep Techno με μελαγχολικά στοιχεία και σαφή επιρροή από το Detroit. Έχει κυκλοφορήσει δουλειές τους στις Echovolt, Synapsis Records Freebeat και Bliq.

Ο Morah ειναι ενας DJ απο την Αθηνα και η μουσική του εκτείνεται απο techno σε electro και house, με αδυναμια στον distorted/abstract ηχο καθώς επίσης και την πειραματική σκηνη. Είναι ο ιδρυτής των Phormix πάρτυ στην Αθήνα. Σαν παραγωγος κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του βινύλιο στο label της Helena Hauff  και θα ακολουθήσει το δεύτερο σε λίγους μήνες στο label του Κεμαλ BH (Berceuse Heroique).

Ο Λευτέρης Μπριλάκης γνωστός και ως Mackenzie είναι ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records. Το Habeat Records λειτουργεί ως μια ιδέα που βασίζεται στην αγάπη για το βινύλιο και την ηλεκτρονική μουσική, ενώ στην διαρκώς ενημερωμένη συλλογή του συγκαταλέγονται αξιόλογες παραγωγές της house και της techno σκηνής. Ως DJ, o Mackenzie έχει έντονες μουσικές επηρροές από την ζωή του στο Βερολίνο ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση ξεχωριστών μουσικών events. Το 2013 προστέθηκε στην ομάδα Sleazy Beats & Dirty Vibes μαζί με τον Ζοrz και Slydex, που πραγματοποιούν απογευματινά parties στην Αθήνα. Είναι επίσης βασικός συντελεστής του Default, μιας ομάδας που ενώνει την ευρύτερη καλλιτεχνική κοινότητα μέσα από εκθέσεις, προβολές και παραστάσεις, άρτια συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.