Ο Sean Carney και η Shaun Booker με την μπάντα της έρχονται στην Αθήνα για να ανοίξουν τη νέα συναυλιακή σεζόν στο Half Note, από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Η τραγουδίστρια Shaun Booker και ο πολυβραβευμένος κιθαρίστας Sean Carney αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό στον χώρο του σύγχρονου μπλουζ αλλά και της σόουλ. Έχουν σαν επίκεντρό τους το Οχάιο – όμως η φήμη τους εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία τους σφραγίζεται από τον δίσκο “Blue Plate Special” που αποτελεί ένα σύνολο ευρείας μουσικής γκάμας, γεμάτο από όλες τις όψεις και τα χρώματα του μπλουζ.

Η Shaun Booker έλκει την καταγωγή της από την πολιτεία του Μισισιπί και η πανίσχυρη φωνή της έχει εμφανείς ρίζες στο γκόσπελ και το παλιό μπλουζ της περιοχής. Όμως το «ταξίδι» της μέσα στη μουσική επί τρεις δεκαετίες την έχει μετατρέψει σε μια ώριμη δεξιοτέχνη τραγουδίστρια με «ψυχή» στην ερμηνεία και εκπληκτική παρουσία στη σκηνή, που θυμίζει την παλιά Tina Turner. Μαζί της, ο διεθνώς καταξιωμένος κιθαρίστας και τραγουδιστής Sean Carney δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Μουσικός με καθαρό ήχο και εξαιρετικό γούστο, δίνει στις φράσεις  και τα solos του μπλουζ μια ιδιαίτερη φρεσκάδα που τον κάνει να ξεχωρίζει στην σύγχρονη σκηνή με την ποιότητα ενός πραγματικού μετρ. Η Shaun Booker με την μπάντα του Sean Carney στο Half Note Jazz Club θα δώσει μια ξεχωριστή μουσική ομορφιά στις νύχτες μας. Είναι η διαχρονική ομορφιά που έχει το γνήσιο, το καθαρό μπλουζ.

Παίζουν:

Shaun Booker: Voc
Sean Carney: Guitar and Voc
Fred Jouglas: Bass
Pascal Delmas: Drums