Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Έντεχνο υπερθέαμα

Έντεχνο υπερθέαμα
Μανώλης Φάμελλος , Στάθης Δρογώσης, Μύρων Στρατής και special guests, ή αλλιώς Τρεις και ο Κούκος! Πού; Στο Σταυρό του Νότου, στο Club, όχι στη σκηνή ...

Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Μύρων Στρατής και special guests, ή αλλιώς Τρεις και ο Κούκος! Πού; Στο Σταυρό του Νότου, στο Club, όχι στη σκηνή...

Ο Μανώλης Φάμελλος, γνωστός και μη εξαιρετέος τραγουδοποιός του Σταυρού του Νότου, μετακινείται από την Κεντρική Σκηνή ένα κλικ αριστερά και ξαναπερνά μετά από 6 χρόνια το κατώφλι του ανανεωμένου Club... Εκεί θα βρει τον επίσημο συνοδοιπόρο του, Στάθη Δρογώση.

Κινούμενοι στα ίδια μήκη κύματος ενώνονται ιδεολογικά, μουσικά, αντιπαραθέτοντας ξίφη και απόψεις πάνω στη σκηνή, βάζοντας ανάμεσά τους τον νέο και ωραίο, εκ πρώτης όψεως, τραγουδοποιό, Μύρωνα Στρατή.

Οι Τρεις θα μαζεύονται οικογενειακά στο Σταυρό του Νότου κάθε Κυριακή και Δευτέρα από τις 14 Οκτωβρίου, ο Κούκος θα εμφανίζεται περιοδικά με τη μορφή διάφορων καλλιτεχνών και σχημάτων.

Την αρχή, για τον Κούκο, θα κάνει το συγκρότημα Δραμαμίνη από τη Δράμα, το οποίο θα εμφανίζεται εν μέσω του δράματος που θα εκτυλίσσεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στον χώρο του Σταυρού του Νότου, Club.

Info
Τρεις και ο Κούκος
Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Μύρων Στρατής
Σταυρός του Νότου club, Θαρύππου και Φραντζή, τηλ.: 210 9226975
Από τις 14 Οκτωβρίου, κάθε Κυριακή και Δευτέρα
Έναρξη 23:00

Σχετικές ειδήσεις
Οι Opera Chaotique για ένα XMAS special show στο An Groundfloor
21.12.2016 16:50
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 το An Groundfloor υποδέχεται τους Opera Chaotique (+ special guests) για ένα χριστουγεννιάτικο special show!
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου live στο Σταυρό του Νότου
07.12.2016 15:49
Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Ήβη Αδάμου θα βρεθούν αυτές τις γιορτές στο Σταυρό του Νότου Plus, για τρία ξέφρενα εορταστικά party!
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.