Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Έντεχνο υπερθέαμα

Έντεχνο υπερθέαμα
Μανώλης Φάμελλος , Στάθης Δρογώσης, Μύρων Στρατής και special guests, ή αλλιώς Τρεις και ο Κούκος! Πού; Στο Σταυρό του Νότου, στο Club, όχι στη σκηνή ...

Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Μύρων Στρατής και special guests, ή αλλιώς Τρεις και ο Κούκος! Πού; Στο Σταυρό του Νότου, στο Club, όχι στη σκηνή...

Ο Μανώλης Φάμελλος, γνωστός και μη εξαιρετέος τραγουδοποιός του Σταυρού του Νότου, μετακινείται από την Κεντρική Σκηνή ένα κλικ αριστερά και ξαναπερνά μετά από 6 χρόνια το κατώφλι του ανανεωμένου Club... Εκεί θα βρει τον επίσημο συνοδοιπόρο του, Στάθη Δρογώση.

Κινούμενοι στα ίδια μήκη κύματος ενώνονται ιδεολογικά, μουσικά, αντιπαραθέτοντας ξίφη και απόψεις πάνω στη σκηνή, βάζοντας ανάμεσά τους τον νέο και ωραίο, εκ πρώτης όψεως, τραγουδοποιό, Μύρωνα Στρατή.

Οι Τρεις θα μαζεύονται οικογενειακά στο Σταυρό του Νότου κάθε Κυριακή και Δευτέρα από τις 14 Οκτωβρίου, ο Κούκος θα εμφανίζεται περιοδικά με τη μορφή διάφορων καλλιτεχνών και σχημάτων.

Την αρχή, για τον Κούκο, θα κάνει το συγκρότημα Δραμαμίνη από τη Δράμα, το οποίο θα εμφανίζεται εν μέσω του δράματος που θα εκτυλίσσεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα στον χώρο του Σταυρού του Νότου, Club.

Info
Τρεις και ο Κούκος
Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Μύρων Στρατής
Σταυρός του Νότου club, Θαρύππου και Φραντζή, τηλ.: 210 9226975
Από τις 14 Οκτωβρίου, κάθε Κυριακή και Δευτέρα
Έναρξη 23:00

Σχετικές ειδήσεις
Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου live στο Σταυρό του Νότου
07.12.2016 15:49
Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Ήβη Αδάμου θα βρεθούν αυτές τις γιορτές στο Σταυρό του Νότου Plus, για τρία ξέφρενα εορταστικά party!
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης live στο Σταυρό του Νότου
16.02.2016 14:42
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο!
Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα... για πάντα μαζί στο Σταυρό του Νότου!
04.01.2016 16:00
Ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ησαΐας Ματιάμπα κι ο Μύρωνας Στρατής, ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας, ο Ησαΐας κι ο Μύρωνας ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης και χορεύουν επιτέλους το «Χορό του Ησαΐα» από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στο Σταυρό Του Νότου Plus διατρανώνοντας: Για Πάντα Μαζί!