Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Γεια Χαρά του Γιώργου Μαρίνου στον Πολυχώρο Nodo Junior

Γεια Χαρά του Γιώργου Μαρίνου στον Πολυχώρο Nodo Junior

Χαρούμενα και περήφανα συνεχίζουμε για 2η χρονιά την απολαυστική μας παράσταση «Γεια Χαρά» του Γιώργου Μαρίνου, από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και το πρωί στον Πολυχώρο Nodo Junior.

 

Μια παράσταση που δουλέψαμε, όπως πάντα, με ήθος και μεράκι και οι θεατές μας την διασκέδασαν μοναδικά όπως οι ίδιοι  ομολόγησαν.

 

Αφού όλοι μας, μικροί και μεγαλύτεροι, χρειαζόμαστε κάποτε μια φράση κλειδί να μας κινητοποιήσει, δυναμώσει, απογειώσει, προστατέψει, εμψυχώσει ..και   τότε… αγωνίες, ελπίδες, όνειρα, τα δίκια μας… γίνονται στόχοι ρεαλιστικοί αληθινοί κι όχι παραμυθένιοι…

 

Στην παράσταση μας λοιπόν: «Γεια Χαρά» και οι φόβοι εξατμίζονται, η αλληλεγγύη μεγαλώνει, το δίκιο γίνεται γνώση, η γνώση οδηγεί σε εγρήγορση,  τα οράματα αγγίζονται, οι αξίες γιγαντώνουνε, τ΄ άδικο εξορίζεται και το κακό ξορκίζεται…

 

Σκηνοθεσία: Αννίτα Γκαϊτατζή

Χορογραφίες: Βαλεντίνο

Τεχνική Υποστήριξη: Κων-νος Γκαϊτατζής, Φάνης Καραμανλής

Σκηνικά-Κοστούμια: Βαλεντίνο

 

Παίζουν: Αστέρης Αναστασιάδης, Γιώργος Μιχαήλ, Αλεξία Παραμύθα, Γιούλη Nτινάκου, Γιώργος Χατζηθεωδόρου, Νίκος Σοϊλεμεζίδης, Δήμητρα Κολτούκη

Σχετικές ειδήσεις
Το βατραχάκι που πήδησε στον βάλτο, στον Πολυχώρο Vault
10.11.2016 12:07
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «Το Βατραχάκι που πήδησε στο βάλτο» της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου από την καλλιτεχνική ομάδα «Καρυδότσουφλο», από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου έως 8 Ιανουαρίου 2017.
«Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών»: Παιδική εκδήλωση στο Athenaeum - Κελάρι
14.10.2016 10:44
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και ο πολυχώρος Athenaeum - Κελάρι έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση «Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Athenaeum - Κελάρι.
Κάτω από το μαξιλάρι - Γιώργος Γεωργιάδης
16.08.2016 12:30
Από τις Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός κυκλοφορεί το βιβλίο Κάτω από το μαξιλάρι του Γιώργου Γεωργιάδη σε εικονογράφηση Ειρήνης Μιχαηλίδου.
Summer Camp από το Θέατρο Λαμπιόνι
02.06.2016 13:52
Το Θέατρο Λαμπιόνι προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα καλοκαιρινό camp στο Nodo Junior στη Θεσσαλονίκη, για παιδιά από 5-12 ετών.
Η Μαγική Κατασκήνωση του Γιώργου Λαμπάτου στο θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος
25.02.2016 13:09
O θίασος «Θεατρική Παιδεία» παρουσιάζει την παιδική παράσταση Η Μαγική Κατασκήνωση του Γιώργου Λαμπάτου στο θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.