Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ο Θέμος Σκανδάμης στον Πυρήνα

Ο Θέμος Σκανδάμης στον Πυρήνα
Έχοντας ηχογραφήσει και εκδώσει μια πρώτη σειρά τραγουδιών με τον τίτλο Μακροβούτι, ο Θέμος Σκανδάμης παρουσιάζει ζωντανά τα τραγούδια αυτά στην μουσική σκηνή Πυρήνας σε τρεις προγραμματισμένες συναυλίες .

Τραγούδια ανέκδοτα  καθώς και τραγούδια άλλων που αγαπάει θα γεμίσουν τις νύχτες του Πυρήνα σε μία μουσική παράσταση όπου οι στίχοι και οι μουσική κάνουν τραμπάλα, κρατώντας στην αγκαλιά τους το σοβαρό και το αστείο εναλλάξ.

Παίζουν:  Δάφνη Σοφοκλέους (πιάνο), Jamie Smith (βιολί), Αντώνης Μαράτος (μπάσο), Βασίλης Μαντζούκης (τύμπανα), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες).
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρία Κηλαηδόνη για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
16.06.2016 16:34
Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).
Η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός ζωντανά στον Ιανό
25.05.2016 13:14
Επειδή οι καλές παρέες κρατάνε στο χρόνο, η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός, έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 120 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώνουν τις μουσικές τους για τρίτη χρονιά και συναντιούνται στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 3 Ιουνίου 2016 σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Δουλειές του Διαβόλου: Ο Θέμος Σκανδάμης στο After Dark Live Music Bar
30.12.2015 15:09
Ο Θέμος Σκανδάμης ανεβαίνει στη σκηνή του ιστορικού live bar After Dark κάθε Τετάρτη του Γενάρη του νεογέννητου 2016.
Ηρώ & Θοδωρής Βουτσικάκης ζωντανά στον Πολυχώρο Αθηναΐς
17.12.2015 12:11
Η αγαπητή στον κόσμο Ηρώ συναντά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, τον ταλαντούχο Θοδωρή Βουτσικάκη, σε τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Μαραμή.