Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μωβ βιβλίο - Χρήστος Μαθιουδάκης: Παρουσίαση βιβλίου

Μωβ βιβλίο - Χρήστος Μαθιουδάκης: Παρουσίαση βιβλίου

Το Life Ν' Art Theater σας προσκαλεί στην παρουσίαση της τέταρτης ποιητικής συλλογής του ποιητή και φωτογράφου, Χρήστου Μαθιουδάκη, με τίτλο «Μωβ βιβλίο» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015. Λιγότερα παλιά και περισσότερα νέα ποιήματα , συγκεντρώνονται σε μια εκτυπωμένη έκδοση με επίσης χειροποίητο εξώφυλλο και CD με ηχογραφημένα τα ποιήματα που περιέχονται στην συλλογή .

 

“Τα δικά μου παιδιά, θα ακουστούν από το στόμα μου.
Έτσι λοιπόν, θα βρίσκομαι επάνω στη σκηνή , και θα αφηγούμαι τα ποιήματα.

Θα μιλήσω για τις ιστορίες πίσω από αυτά.

Για το πως γράφτηκαν.

Γονείς. Οικία. Αγάπη. Έρωτας. Θάνατος. Ύπαρξη.

Είναι αυτά που τα γέννησαν”

 

Οι προηγούμενες τρεις ποιητικές συλλογές του Χρήστου Μαθιουδάκη εκδόθηκαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και έχουν εξαντληθεί. Οι δύο πρώτες, “Πωλείται πνεύμα” και “Μη-Δεν”, είναι εξ’ ολοκλήρου χειροποίητες. Από το εξώφυλλο και το χαρτί, έως τα χειρόγραφα ποιήματα. Η τρίτη, με τίτλο “Κόκκινο βιβλίο”, είναι μια εκτυπωμένη συγκεντρωτική συλλογή των δυο προηγούμενων με χειροποίητο εξώφυλλο.

 

“Νιώθω ελλειμματικός.

Οι έννοιες φτιάχτηκαν  

Από φτηνές λέξεις  

κι έγιναν όρια.

Μας έμαθαν έπειτα

να χωράμε μέσα τους.

Κι εμείς, αποχωρήσαμε απ’ το συναίσθημα.

Γινήκαμε οι ίδιες οι λέξεις.”

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Χαριτωνίδη
03.02.2017 11:10
Το Σπίτι της Κύπρου και οι Εκδόσεις Κέδρος διοργανώνουν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 στο Σπίτι της Κύπρου, την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Χαριτωνίδη, Θέλο πλίμμα.
Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου στο Κελάρι του Athenaeum
16.11.2016 11:44
To Κελάρι του Athenaeum και η Μικρή Άρκτος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Ο Απερίσκεπτος Πλοηγός» Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.
Παρουσίαση βιβλίου-CD
10.10.2016 10:31
Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από την επίσημη κυκλοφορία της ποιητικής συλλογής “Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση” από τις Εκδόσεις Εντύποις, και ο συγγραφέας -Γιώργος Καββαδίας- καλεί τους αναγνώστες του βιβλίου, αλλά και τους λάτρεις της φωτογραφίας, της μουσικής και του κινηματογράφου σε μια γιορτή!
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Κούκος», της Πελαγίας Φυτοπούλου
21.09.2016 12:02
Το Polis Art Cafe και οι εκδόσεις ΘΡΑΚΑ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Κούκος», της Πελαγίας Φυτοπούλου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Polis Art Cafe.
Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ιωακείμ Φοϊερστάιν
10.06.2016 10:19
Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του κ. Ιωακείμ Φοϊερστάιν «Ανοίγεσαι εμπρός μου σαν αγκαλιά».