Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Οι Γυναίκες τραγουδούν τον Ερώτα

Οι Γυναίκες τραγουδούν τον Ερώτα
Έξι γυναίκες στο Cabaret Voltaire στις 19 Ιανουαρίου τραγουδούν και απαγγέλουν στίχους που υμνούν τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις. Από την παρέα βέβαια δεν θα λείψει και το ανδρικό στοιχείο…

Τραγουδούν:

Η Βάσω Νικολάκου με τον Παύλο Μιχαηλίδη και τον Δημήτρη Τζίτζη.
Η Θοδώρα Αθανασίου με την κιθάρα και το λαούτο της.
Η Ευαγγελία Τσιάρα με τον Αντρέα Στεργίου στα Hymne a l’ amour

Απαγγέλουν: Καβάφη, Καρυωτάκη, Καββαδία, Δημουλά, Ελύτη, Βάρναλη, Παλαμά, Μυρτιώτισσα, Ρίτσο, Πολυδούρη, Πολέμη, Δροσίνη, Πορφύρα.

Η Ζωή Κατσάτου
Η Μαρβίνα Πιτυχούτη
Η Μαίη Σεβαστοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά στο Theatre Stage του Gazarte
21.10.2016 10:53
Η παράσταση «8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά» που θα παρουσιάζεται από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου στο Theatre Stage του gazarte, βασίζεται σε μια ιδέα-πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου. Οι 8 ποιητές, αποσπάσματα από τα ποιήματα των οποίων θα ακούσουμε στην παράσταση αυτή, έζησαν ζωές που σφραγίστηκαν από τις ιστορικές συγκυρίες της χώρας τους.
Τέσσερις γυναίκες τραγουδούν Ian Ikon στη σκηνή του Gazarte
12.10.2016 10:12
Ο Ιan Ikon αποτελεί μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών που πειραματίζεται και δημιουργεί με χαρακτηριστική ευκολία σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μουσικών ειδών έχοντας στο ενεργητικό του "hits" που έχουν ξεχωρίσει σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη στο Cabaret Voltaire
06.04.2016 11:16
Δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές υπόσχονται η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη από τη σκηνή του Cabaret Voltaire, στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 8 & 22 Απριλίου 2016.
Μια Βεντάλια από Γυναίκες με τη Ζωή Τηγανούρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.01.2016 15:28
Η σολίστ του ακορντεόν, συνθέτης και performer Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την παράσταση "Βεντάλια από Γυναίκες" δύο Κυριακές του Φεβρουαρίου, 14 και 28.
Μια Βεντάλια από Γυναίκες: Η Ζωή Τηγανούρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
30.12.2015 12:49
Η σολίστ του ακορντεόν, συνθέτις και performer ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ και η "ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ" μεταφέρεται στις 3 Ιανουαρίου 2016 στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.