Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Συναυλία του Apopsis Quartet

Συναυλία του Apopsis Quartet
Το Δημοτικό Θέατρο Θέρμης στα πλαίσια του κύκλου Μουσικές Τετάρτες παρουσιάζει το κουαρτέτο   Apopsis  σε μια συναυλία την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Το Κουαρτέτο αποτελείται από τους : Γιώργο Τζούκα |πιάνο, Νικολό Δημόπουλο| φλάουτο,
Μανώλη Κουτουνάνο| κρουστά & τύμπανα, Λάκη Τζήμκα |ακουστικό & ηλεκτρικό μπάσο .

Κοινός τόπος συνάντησης των μουσικών του σχήματος είναι η πόλη της Κοζάνης. Οι αξιόλογοι γνωστοί μουσικοί ,με κλασικές και τζαζ σπουδές, έχουν μια μεγάλη συναυλιακή πορεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες στον χώρο της τζαζ και του αυτοσχεδιασμού.

Αποτέλεσμα των μουσικών αναζητήσεων τους, είναι το jazz trio Blue Train , με guest τον Αμερικανό κιθαρίστα Wayne Brasel , έχουν προηγηθεί αρκετά χρόνια με εμφανίσεις πανελλαδικά και συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς της jazz εντός και εκτός Ελλάδας.

Το σχήμα έχει συμμετάσχει σε γνωστά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντικές εμφανίσεις, την ελληνική εκπροσώπηση στο jazz festival (San Luis Potosi)Μεξικό, στο Sani Jazz festival και σε πολλά άλλα .

Σχετικές ειδήσεις
​8 Winds από το Sokratis Sinopoulos Quartet στο Φεστιβάλ Αθηνών
08.06.2016 17:01
Το Sokratis Sinopoulos Quartet παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 τη συναυλία ​8 Winds, όπου ο αρχαίος ήχος της λύρας συναντά την τζαζ και τη σύγχρονη μουσική.
Τραγούδια της Άνοιξης: Συναυλία των «Μικρών Μουσικών» στο Ωδείο Αθηνών
11.05.2016 11:50
Την ετήσια συναυλία της Χορωδίας τους θα πραγματοποιήσουν οι «Μικροί Μουσικοί», το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 7μμ, στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών.
Ακύρωση - The Wonderfall Quartet live στο Θέατρο Πόρτα
18.02.2016 10:20
Το θέατρο Πόρτα φιλοξενεί τους The Wonderfall Quartet για μία συναυλία την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο του κύκλου Τρίτες Παράλληλες. - Η συναυλία ακυρώνεται
Επιπλέον συναυλία για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.02.2016 16:42
Πέντε sold out και 6η συναυλία της Άλκηστης! Μετά την τεράστια ζήτηση και για την πέμπτη συναυλία της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαριστεί το κοινό και προσθέτει ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ, τελευταία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου!
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.