Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία του Apopsis Quartet

Συναυλία του Apopsis Quartet
Το Δημοτικό Θέατρο Θέρμης στα πλαίσια του κύκλου Μουσικές Τετάρτες παρουσιάζει το κουαρτέτο   Apopsis  σε μια συναυλία την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Το Κουαρτέτο αποτελείται από τους : Γιώργο Τζούκα |πιάνο, Νικολό Δημόπουλο| φλάουτο,
Μανώλη Κουτουνάνο| κρουστά & τύμπανα, Λάκη Τζήμκα |ακουστικό & ηλεκτρικό μπάσο .

Κοινός τόπος συνάντησης των μουσικών του σχήματος είναι η πόλη της Κοζάνης. Οι αξιόλογοι γνωστοί μουσικοί ,με κλασικές και τζαζ σπουδές, έχουν μια μεγάλη συναυλιακή πορεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες στον χώρο της τζαζ και του αυτοσχεδιασμού.

Αποτέλεσμα των μουσικών αναζητήσεων τους, είναι το jazz trio Blue Train , με guest τον Αμερικανό κιθαρίστα Wayne Brasel , έχουν προηγηθεί αρκετά χρόνια με εμφανίσεις πανελλαδικά και συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς της jazz εντός και εκτός Ελλάδας.

Το σχήμα έχει συμμετάσχει σε γνωστά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντικές εμφανίσεις, την ελληνική εκπροσώπηση στο jazz festival (San Luis Potosi)Μεξικό, στο Sani Jazz festival και σε πολλά άλλα .

Σχετικές ειδήσεις
Το Lyskamm Quartet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.02.2017 15:54
Ο Κύκλος Μουσικής Δωματίου Μπετόβεν κοινός παρονομαστής υποδέχεται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, το Lyskamm Quartet [Κουαρτέτο Εγχόρδων Λύσκαμ], ένα νεανικό σχήμα από την Ιταλία με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις και διεθνή καλλιτεχνική πορεία.
Το Χάρης Λαμπράκης Quartet στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
16.01.2017 17:23
Χάρης Λαμπράκης Quartet: Τέσσερις Αθηναίοι μουσικοί ενώνουν τη modal jazz και τη μουσική της Ηπείρου με τα ταξίδια και τις ζωές τους.
Deeper Reflections από το Constantine Cheimarios Quartet στο Ρουφ
30.12.2016 16:42
“Deeper Reflections” έχει τίτλο το project που παρουσιάζει ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός με το κουαρτέτο του Constantine Cheimarios Quartet την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 21.00 στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.
​8 Winds από το Sokratis Sinopoulos Quartet στο Φεστιβάλ Αθηνών
08.06.2016 17:01
Το Sokratis Sinopoulos Quartet παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 τη συναυλία ​8 Winds, όπου ο αρχαίος ήχος της λύρας συναντά την τζαζ και τη σύγχρονη μουσική.
Τραγούδια της Άνοιξης: Συναυλία των «Μικρών Μουσικών» στο Ωδείο Αθηνών
11.05.2016 11:50
Την ετήσια συναυλία της Χορωδίας τους θα πραγματοποιήσουν οι «Μικροί Μουσικοί», το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 7μμ, στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών.