Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Education Awards 2015 από το Mediterranean College

Education Awards 2015 από το Mediterranean College

Στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στην καρδιά της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν φέτος τα EDUCATION AWARDS 2015 από το Mediterranean College, το 1ο αγγλόφωνο κολέγιο της Ελλάδας, με στόχο τη δημιουργία και την ανάδειξη νέων προτύπων!

 

Με γνώμονα 5 βασικά κριτήρια, τις ακαδημαϊκές επιδόσεις, την πρωτοτυπία στην εργασία, την προσωπικότητα, τον εθελοντισμό και την κοινωνική δικτύωση , το Mediterranean College, συγκεντρώνει τους καλύτερους φοιτητές και αποφοίτους του, αλλά και τους καλύτερους αποφοίτους άλλων ιδιωτικών κολεγίων της Ελλάδας, Δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ, αλλά και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων του εξωτερικού (από το 2013 και μετά), στοχεύοντας να αναδείξει τους άριστους ανάμεσά τους που θα αποσπάσουν τα Βραβεία Εκπαίδευσης.

 

Στην εποχή κρίσης που βιώνουμε –τόσο οικονομικής, όσο και κρίσης αξιών, Παιδείας και Πολιτισμού- που η αξιοκρατία αποτελεί μια ξεχασμένη έννοια και τα πρότυπα καταρρέουν, το Μediterranean College  υλοποιεί -και φέτος- αυτήν την καινοτόμο και αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία, επιχειρώντας μέσα από το θεσμό των EDUCATION AWARDS να προβάλει αξιόλογους  Έλληνες νέους, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό.  

 

Οι κατηγορίες βραβείων είναι οι εξής:

 

v  Business

v  Marketing

v  Computing

v  Psychology

v  Education

v  Engineering

v  Tourism

v  Sports

v  Social media

v  Health professions

 

νικητές των EDUCATION AWARDS 2015 -εκτός από την τιμητική βράβευση- θα κερδίσουν μία υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Mediterranean College στον Τομέα Σπουδών όπου θα διακριθούν, καθώς επίσης και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean College: Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!
22.02.2017 17:19
Σημαντική διάκριση για το Mediterranean College στα WebX Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Mediterranean College - Αυτή τη φορά εμπιστέψου τον εαυτό σου!
15.07.2016 15:02
Mediterranean College... Ο «κώδικας» της σωστής απόφασης θα πρέπει να είναι κοινός. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Να εμπιστεύεσαι το περιβάλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα επιλέξεις.
Εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών του Mediterranean College στο Πανεπιστήμιο του Derby
13.07.2016 12:25
Την ετήσια εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby πραγματοποίησαν οι φοιτητές από το πρόγραμμα ΜΑ Education της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College.
4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στο Mediterranean College
12.05.2016 10:50
Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.