Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακάτικος Έρωτας στο Ρυθμός Stage

Κυριακάτικος Έρωτας στο Ρυθμός Stage

Τις φθινοπωρινές Κυριακές του Οκτωβρίου 2015 (11, 18 και 25) διαλέξαμε επί σκηνής στο Ρυθμό Stage να ασχοληθούμε μουσικά, με την ωραιότερη παγίδα της παντοδύναμης φύσης, τον Έρωτα.

 

Μέσα από τους αυτοσχεδιασμούς του flamenco και την λατινοαμερικάνικη μουσική έως το μυθιστόρημα του Κώστα Μουρσελά ''Bαμμένα κόκκινα μαλλιά'',  για τρεις Κυριακές του Οκτωβρίου, το απόλυτο συναίσθημα σε ένα διαρκή διάλογο με τη μουσική, εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους. Με το ίδιο, όμως, πάντα αποτέλεσμα, αυτό της τέλειας διαφυγής, που διαρκεί πολύ περισσότερο από μια μουσική παράσταση , που θα μας παρασύρει εκτός της καθημερινότητας κάνοντας το χρόνο στιγμή και τη στιγμή χρόνο, όπως ακριβώς και στον Έρωτα.

 

Για τις 3 Κυριακές του Οκτωβρίου, οι έρωτές μας με λόγο και μουσική.

Επιμέλεια: Μαρίνα Λαχανά

Καλλιτεχνική  Διεύθυνση: Στέλιος  Γκόλγκαρης

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου

«Ο Λατίνος Έρωτας»

 

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Natalia Soledad Petsalis, συμπράττει με τον διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Μιχάλη Σουρβίνο, σε μια μουσική πανδαισία, έργων Κλασικής και Λατινοαμερικάνικης μουσικής.

Τραγούδι: Natalia Soledad Petsalis              

Κλασική  Κιθάρα: Μιχάλης Σουρβίνος                      

 

Κυριακή  18  Οκτωβρίου

«Ο Έρωτας του Πάθους»

 

Τραγούδι:  Δροσιά  Χαρίση                             

Φλαμένκο  Κιθάρα: Roland  Hoffmann                          

Χορός Φλαμένκο: Γιώτα  Πεκλάρη                              

Η μοναδική  ερμηνεύτρια  φλαμένκο, Δροσιά  Χαρίση, ο διεθνούς φήμης  σολίστ της  κιθάρας  Roland  Hoffmann και η χορεύτρια φλαμένκο Γιώτα Πεκλάρη, σε μια παράσταση - ταξίδι στα χρώματα της Ανδαλουσίας, με μουσική πάθους που μόνο το φλαμένκο τόσο πιστά μπορεί να την αποδώσει.

 

Κυριακή  25  Οκτωβρίου

«Ο Έρωτας των Λιμανιών – Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά»

 

Απαγγελία: Κώστας  Μουρσελάς 

Τραγούδι: Πολυξένη  Καράκογλου

Κλασική  Κιθάρα: Στέλιος Γκόλγκαρης

Κλασική  Κιθάρα: Βασίλης  Μαστοράκης

Φιλική συμμετοχή: Λάκης Χαλκιάς 

Ο  συγγραφέας Κώστας Μουρσελάς διαβάζει αποσπάσματα , από το περίφημο βιβλίο του "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά",  σε ένα διάλογο με μουσική, εμπνευσμένη από λιμάνια του πάθους, σαν τον Πειραιά και το Μπουένος Άιρες. Στις κλασικές κιθάρες, το ντουέτο, της Sony Classical-BMG, Στέλιος & Βασίλης (Στέλιος  Γκόλγκαρης  και Βασίλης Μαστοράκης). Στο τραγούδι η νεαρή Πολυξένη Καράκογλου. Συμμετέχει φιλικά ο Λάκης Χαλκιάς. 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Η Ευρυδίκη live στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 16:01
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στον "Ρυθμός Stage" στην Ηλιούπολη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.