Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Το Υπέροχο μου Διαζύγιο της Geraldine Aron

Το Υπέροχο μου Διαζύγιο της Geraldine Aron
Θεατρικό Κουίζ: Βοηθήστε την Άντζελα!Τι κάνει μια ώριμη κυρία, ονόματι Άντζελα, όταν την εγκαταλείπει ο άντρας της  μετά από τριάντα πέντε χρόνια γάμου;…
1) Τρελαίνεται απ\' τη χαρά της;
2) Διεκδικεί τον πενηνταπεντάρη σύζυγο της από την εικοστεσσάρα Μεξικανούλα ερωμένη του;
3) Πέφτει απ\' το μπαλκόνι;
4) Πάει με τον πρώτο τυχόντα;
5) Πάει σε ψυχίατρο;
6) Ξυρίζει το κεφάλι της;
7) Αρχίζει τις πλαστικές;
8) Τρέχει στα sex shop;
9) Πάει ταξίδια σε εξωτικά νησιά;
10) Προσπαθεί να ερωτευθεί;
Και τελικά, ο σκύλος, τι δουλειά έχει στη φωτογραφία;
 
Το θέατρο Αγγέλων Βήμα από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και για κάθε Δευτέρα και Τρίτη, θα σας δίνει όλες τις απαντήσεις στο κουίζ σε μορφή παράστασης, παίζοντας το έργο της Geraldine Aron Το Υπέροχο Μου Διαζύγι με την Σμαράγδα Σμυρναίου.
 
Η Ιρλανδή συγγραφέας, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και ζωντάνια, μάς βάζει να ζήσουμε τις εμπειρίες τής μόλις χωρισμένης Άντζελας. Μιας γυναίκας έξυπνης αλλά και κουτής, τρυφερής αλλά και στριμμένης, χαρούμενης και ταυτόχρονα θλιμμένης. Μια από τις γυναίκες που συναντάμε κάθε μέρα. Ίσως η γυναίκα της διπλανής πόρτας…
   
Σκηνοθεσία : Κοραής Δαμάτης .
Σχετικές ειδήσεις
Ρομπέρτο Τσούκο: τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
06.02.2017 11:23
Τελευταίες 8 παραστάσεις για το Ρομπέρτο Τσούκο του Μπερνάρ Μαρί Κολτές στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15 και Κυριακή στις 21.30 έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Η γυναίκα... στο μουσείο από το ΚΘΒΕ στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο
20.01.2017 15:43
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «Η γυναίκα…στο μουσείο» στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης, σε σκηνοθεσία Ιορδάνη Αϊβάζογλου, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 20.00.
Ρομπέρτο Τσούκο, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου στο Θέατρο Τέχνης
11.11.2016 12:56
Το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν παρουσιάζει το έργο Ρομπέρτο Τσούκο, του Μπερναρ Μαρί Κολτές σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου.
Μωρό μου, με την Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου στο Χυτήριο
08.11.2016 11:57
Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, ερμηνεύει τον ρόλο μιας γυναίκας που «διανυκτερεύει» στον θεατρικό μονόλογο «ΜΩΡΟ ΜΟΥ» σε κείμενο της ίδιας. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χατζής. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Χυτήριο.
Μετάξι: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας
04.08.2016 17:14
Η καλλιτεχνική ομάδα «Δρώσα Τέχνη» σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Ο Θίασος των Ονείρων» παρουσιάζουν το «Μετάξι», ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας, την Κυριακή 7, Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 9.15 μ.μ, στην εσωτερική αυλή του Μεταξουργείου «Χρυσαλίς» στη Γουμένισσα.