Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στο café του Νομισματικού Μουσείου, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός dj και λάτρης του κρασιού, Κώστας Ζήκος, επιλέγει την κατάλληλη μουσική και μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα σε μια βραδιά που οι ίδιοι οι παραγωγοί κρασιού θα μας διηγηθούν εξαιρετικές ιστορίες και θα μας δώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες σε όσα τους ρωτήσουμε.

Απολαύστε ένα set menu 4 πιάτων με τρία διαφορετικά κρασιά (δύο από την Οινοποιία Βογιατζή και ένα από την Οινοποιία Παρπαρούση) επιλεγμένα να «κουμπώνουν» με τα συγκεκριμένα πιάτα και σε ελκυστική τιμή κατ’άτομο.

Συμμετέχουν οι παραγωγοί:

Οινοποιία Βογιατζή

Οινοποιία Παρπαρούση