Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Μαριονέτες με οικολογική συνείδηση

Μαριονέτες με οικολογική συνείδηση
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα δυο δωρεάν παραστάσεων και ξενάγηση στην έκθεση μαριονετών για το κοινό, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009, στις 11:00  και στις 15:00, στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων...

Εκτός των δύο παραστάσεων για το κοινό, ο  Πολιτισμικός Οργανισμός παρουσιάζει, από την Τρίτη 13 μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολις , 8 παραστάσεις μαριονεττών για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων και για Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας, κατά τις σχολικές ώρες, καθώς και ξενάγηση των μικρών μαθητών στην έκθεση μαριονετών.

Οι εντυπωσιακές  Ελληνικές Μαριονέττες θα ζωντανέψουν επί σκηνής, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας μία αξέχαστη θεατρική εμπειρία, όπου σε κάθε παράσταση θα παρουσιάζονται τα έργα: Εκδρομή στον Γεροντόβραχο, με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος την Ανακύκλωση & την Εξοικονόμηση Ενέργειας και Η Μαρμαρωμένη Βασιλοπούλα, ένα κλασικό παραμύθι γεμάτο δράση και περιπέτεια. 

Οι παραστάσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο μιας σειράς παραστάσεων που προσφέρει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει, τόσο στις τοπικές κοινωνίες, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ότι όχι μόνο ευαισθητοποιεί, εκπαιδεύει και προάγει τον Ελληνικό Πολιτισμό, αλλά παράλληλα κινητοποιεί στην πράξη τους μαθητές να είναι ενεργοί πολίτες στα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη μας  από την ηλικία του Δημοτικού. Να σημειώσουμε ότι είναι προγραμματισμένες άλλες 10 παραστάσεις με τις συγκεκριμένες παραγωγές, οι οποίες θα δοθούν τους επόμενους μήνες.

Σχετικές ειδήσεις
Θέατρο Πορεία: Οι παραστάσεις για τη νέα σεζόν 2016 - 2017
22.09.2016 17:14
Το Θέατρο Πορεία ξεκινά την καλλιτεχνική σεζόν 2016 - 2017 με νέες παραστάσεις, επαναλήψεις 2 επιτυχημένων παραστάσεων και συνεργασίες, που εγγυούνται και φέτος μία ενδιαφέρουσα θεατρική χρονιά.
Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ: νέες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.09.2016 11:47
Το θεατρικό έργο "Ο Αδαής και ο Παράφρων" σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα παίρνει παράσταση παραστάσεων έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, λόγω μεγάλης προσέλευσης από την πρώτη ημέρα των παραστάσεων.
THEArTistatement: πρόγραμμα παραστάσεων στο Beton 7
10.06.2016 10:46
Το Beton 7 φιλοξενεί τις παραστάσεις της πλατφόρμας THEArTistatement, από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2016.
Επάγγελμα πόρνη: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Vault
21.04.2016 10:03
Μετά τις παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, το "Επάγγελμα Πόρνη" της Λιλής Ζωγράφου σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, επανέρχεται στη σκηνή του VAULT THEATRE PLUS για να κλείσει και τη φετινή άκρως πετυχημένη του σεζόν, με έναν νέο κύκλο παραστάσεων. Από Δευτέρα 9 έως Τρίτη 31 Μαίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, για 8 ακόμη παραστάσεις.
Το Amor επαναλαμβάνεται για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Άττις
18.11.2015 14:45
Το Amor, μια από τις κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών, που αγαπήθηκε από το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς, επαναλαμβάνεται στο Θέατρο Άττις από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.