Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Oι Giardini Di Mirò στο An Club

Oι Giardini Di Mirò στο An Club
Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου τους Giardini Di Mirò στο An Club. Μαζί τους οι Dear Serotonin και The Lonesome Southern Comfort Company.

Μία νότα μπορεί να έχει πολύ σημαντική αξία. Αυτό διαφαίνεται χωρίς δεύτερες σκέψεις και μέσα από τη μουσική προσέγγιση των Giardini Di Miro οπού το πάντρεμα ήχων γίνεται με πολύ λεπτό και καλλιτεχνικό τρόπο, έτσι ώστε τελικά το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί καθόλου λανθασμένα και ταυτοχρόνως, μινιμαλιστικό και πολυδιάστατο.

Λίγες μπάντες επιχειρούν και πετυχαίνουν σε ένα τέτοιο κατόρθωμα με τη χαρακτηριστική ευκολία των πέντε Ιταλών, οι οποίοι άλλοτε ακροβατώντας ανάμεσα σε ένα καινούριο είδος σκοτεινής pop ευαισθησίας που δείχνει όμως να πηγαίνει και πολύ βαθύτερα και άλλοτε πίνοντας από το κοινό μουσικό ποτάμι από το οποίο έχουν μοιραστεί ήχους μπάντες όπως οι Piano Magic, Mogwai, The Black Heart Procession και Dredg, δείχνουν ξεκάθαρα να έχουν ένα ιδιαίτερο παρόν και μέλλον.

Με συνοδοιπόρους -εν μέσω ηχογραφήσεων του πρώτου τους full-length από τη CTS- τους πολλά υποσχόμενους Dear Serotonin και το θορυβώδες post-rock τους, όπου οι Sonic Youth συναντούν τους Mono, και τους προσωπικούς αλλά συνάμα απόμακρα ζεστούς, ακουστικούς post-folk ήχους των Ελβετών The Lonesome Southern Comfort Company, το line-up συνδυάζει ένα μουσικό καλειδοσκόπιο ήχων με κεντρικό γνώμονα τη τέρψη ακροατή.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Egypt live @ An Club
12.04.2016 14:00
Οι Evacuate prods & Events, An club & Eclipse Productions παρουσιάζουν live τους EGYPT στις 6 Μαΐου 2016. Special act: GREEN YETI.
The Cave Children live @ An Club
16.02.2016 15:04
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, το συγκρότημα THE CAVE CHILDREN θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μεγάλο live επιστρέφοντας στο An Club, ως headliner αυτή τη φορά, με νέα κομμάτια από την επερχόμενη τους δουλειά.
Ο Γιώργος Καζαντζής και η Λιζέτα Καλημέρη ζωντανά στο Μύλος Club
09.02.2016 12:17
Ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο και η τραγουδίστρια Λιζέτα Καλημέρη, μας ταξιδεύουν απέριττα στον υπέροχο μουσικό τους κόσμο, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μύλος Club.