Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Oι Giardini Di Mirò στο An Club

Oι Giardini Di Mirò στο An Club
Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου τους Giardini Di Mirò στο An Club. Μαζί τους οι Dear Serotonin και The Lonesome Southern Comfort Company.

Μία νότα μπορεί να έχει πολύ σημαντική αξία. Αυτό διαφαίνεται χωρίς δεύτερες σκέψεις και μέσα από τη μουσική προσέγγιση των Giardini Di Miro οπού το πάντρεμα ήχων γίνεται με πολύ λεπτό και καλλιτεχνικό τρόπο, έτσι ώστε τελικά το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί καθόλου λανθασμένα και ταυτοχρόνως, μινιμαλιστικό και πολυδιάστατο.

Λίγες μπάντες επιχειρούν και πετυχαίνουν σε ένα τέτοιο κατόρθωμα με τη χαρακτηριστική ευκολία των πέντε Ιταλών, οι οποίοι άλλοτε ακροβατώντας ανάμεσα σε ένα καινούριο είδος σκοτεινής pop ευαισθησίας που δείχνει όμως να πηγαίνει και πολύ βαθύτερα και άλλοτε πίνοντας από το κοινό μουσικό ποτάμι από το οποίο έχουν μοιραστεί ήχους μπάντες όπως οι Piano Magic, Mogwai, The Black Heart Procession και Dredg, δείχνουν ξεκάθαρα να έχουν ένα ιδιαίτερο παρόν και μέλλον.

Με συνοδοιπόρους -εν μέσω ηχογραφήσεων του πρώτου τους full-length από τη CTS- τους πολλά υποσχόμενους Dear Serotonin και το θορυβώδες post-rock τους, όπου οι Sonic Youth συναντούν τους Mono, και τους προσωπικούς αλλά συνάμα απόμακρα ζεστούς, ακουστικούς post-folk ήχους των Ελβετών The Lonesome Southern Comfort Company, το line-up συνδυάζει ένα μουσικό καλειδοσκόπιο ήχων με κεντρικό γνώμονα τη τέρψη ακροατή.

Σχετικές ειδήσεις
Santacore Is Coming to Breakdown fest στο An Club!
22.12.2016 13:35
Το Santacore Is Coming to Breakdown επιστρέφει για πέμπτη χρονιά στο χώρο του An Club για ένα επετειακό λάιβ με παλιές και νέες μπάντες την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Egypt live @ An Club
12.04.2016 14:00
Οι Evacuate prods & Events, An club & Eclipse Productions παρουσιάζουν live τους EGYPT στις 6 Μαΐου 2016. Special act: GREEN YETI.