Ο έρωτας σε τρεις ηλικίες, σε τρεις συγκρούσεις, σε Τρεις Στιγμές, η νέα ταινία του Πέτρου Σεβαστίκογλου που συμμετείχε στο επίσημο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του φετινού 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,θα προβάλλεται στον κινηματογράφο Έλλη από 29 Ιανουαρίου…

Οι Τρεις Στιγμές είναι μια ταινία για την περιπέτεια του έρωτα, για το φόβο να ερωτευτούμε χωρίς φραγμούς. Είναι η ιστορία ενός έρωτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί ουτοπικός, έτσι όπως συχνά η ακραία άποψη της πραγματικότητας αποκαλείται από αυτούς που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να οραματιστούν κάτι πέρα από το εφικτό.

Ο Πέτρος Σεβαστίκογλου, δημιουργός της πολυβραβευμένης ταινίας Άνεμος στην πόλη (Kρατικό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη 1997), στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Τρεις στιγμές επιλέγει να αφηγηθεί μια ιστορία για τη διαδρομή του έρωτα, τη διαδρομή που επιβάλλει ο έρωτας ως την κατάκτησή του.

Μια ερωτική επιθυμία αναλλοίωτη στο χρόνο, μία διαδρομή στα μονοπάτια του έρωτα.
Μετά από πολλά χρόνια ένας άνδρας και μια γυναίκα συναντιούνται στο σπίτι όπου είχε γεννηθεί ο έρωτάς τους. Εκεί θα προσπαθήσουν να καλύψουν την απόσταση και το χρόνο που τους είχαν χωρίσει, να επαναφέρουν τις στιγμές που τους είχαν ενώσει, να τολμήσουν αυτά που δεν είχαν τολμήσει ποτέ.