Η Evolution φέτος συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής κι όπως σε κάθε επέτειο μέχρι σήμερα, έτσι και σ’ αυτή θα γιορτάσει μ’ ένα δυνατό πάρτυ που μόνο η ομάδα της μπορεί να προσφέρει, γεμάτο αγάπη, ψυχαγωγία, ποιοτική μουσική και φυσικά χορό μέχρι πρωίας και τελικής πτώσεως

Η Evolution πρωτοεμφανίστηκε στην αθηναϊκή μουσική αρένα το 2012 και έκτοτε τροφοδοτεί και διοχετεύει ασταμάτητα το ελληνικό κοινό με event ανώτερης ποιότητας, ενώ μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει διεκδικήσει επάξια την καθιέρωση της στο μακρύ κατάλογο των μουσικών εξελίξεων. Πρωταρχικός στόχος ήταν πάντα και παραμένει η διασκέδαση του κοινού αλλά και η προβολή και ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της νυχτερινής ζωής και προσφέροντας στο κοινό μερικά από τα πιο διακεκριμένα ονόματα της ξένης αλλά και της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Για την ομάδα της Evolution επιτυχία σημαίνει συνεχής προσπάθεια, πρωτοποριακές ιδέες και την καλύτερη μουσική του σήμερα σε ο,τι αφορά την ηλεκτρονική αρένα.

No rest for the wicked λοιπόν και με τον απόηχο του προηγούμενου πάρτυ ακόμα να βουίζει στ’ αυτιά της αθηναϊκής νύχτας, η ομάδα της Evolution ετοιμάζει, με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και χαρά, μια εορταστική βραδιά αφιερωμένη σ’ όλο το κοινό που αναγνωρίζει έμπρακτα την προσπάθεια και την τιμά με την παρουσία του. Εξάλλου, στη δημοσκόπηση της 19 Σεπτεμβρίου με επιστημονικό συνεργάτη τον Carlo Lio το κοινό κλήθηκε να εκφράσει την αγάπη του προς την techno μουσική αλλά και την ποιοτική διασκέδαση, τα οποία και υπερψηφίστηκαν δαγκωτό! Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό: η Ορφέως αναβίωσε, για πρώτη φορά, μετά από ένα χρόνο, τις παλιές, καλές νύχτες ξέφρενου χορού, βουλιάζοντας κυριολεκτικά από κόσμο κι ένα sold out πάρτυ που –κατά κοινή ομολογία- σημείωσε ασύλληπτη επιτυχία!

Στις 3 Οκτωβρίου 2015 λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια μας, ανοίγει και πάλι η αυλαία της Ορφέως στο Βοτανικό, αφού ο χώρος του Βυρσοδεψείου θα είναι –μόλις μετά από δυο εβδομάδες- ξανά στο επίκεντρο των γεγονότων, με καινούργια ονόματα επί σκηνής. Ο λόγος για τους βιρτουόζους του είδους Umek και Uto Karem οι οποίοι, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, έρχονται ξανά στην Ελλάδα να συνθέσουν μια gourmet συμφωνία για τη γιορτή μας και μόνο, με την ποικιλομορφία και την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει. Με ρίζες από τη Σλοβενία και την Ιταλία αντιστοίχως, έχουν χαρακτηριστεί ως δυο από τα πιο σημαντικά ονόματα της techno σκηνής, με ένα ολοένα αυξανόμενο κοινό, αποτελώντας έμπνευση για πολλούς εκκολαπτόμενους dj. Δυο καλλιτέχνες που έχουν ασκήσει τεράστια επιρροή, ερευνώντας και επαναπροσδιορίζοντας διεξοδικά τους κανόνες της ηλεκτρονικής μουσικής, σφυροκοπώντας έκτοτε κοινό και club ανά τον κόσμο. 

Επί σκηνής θα βρεθεί επίσης και ο πολύτιμος λίθος της Evolution και ένας καλλιτέχνης για τον οποίο η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται. Ο Christian Cambas, “έχοντας μηδενίσει το κοντέρ” στο προηγούμενο πάρτυ, μπαίνει ξανά στη μάχη των deck, αυτή τη φορά όμως με τεθωρακισμένες βαλίτσες γεμάτες σπάνια βινύλια. Με το δισκογραφικό του ντεμπούτο στην Bedrock και με ήδη δικό του label ονόματι “Sabotage”, ο δρόμος που έχει διαλέξει είναι μονής κυκλοφορίας και οδηγεί μόνο στην επιτυχία. Το Upper Stage θα τιμήσει δεόντως με την παρουσία του ακόμα ένας καλλιτέχνης με πλούσια μουσική κληρονομιά, ο Jose Amba.

Και φυσικά, από ένα Evolution Warehouse Anniversary δε θα μπορούσε να λείπει και το Ground Stage, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία στο πρώτο πάρτυ για αυτή τη σεζόν και έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε house και tech-house ήχους. Οι Tolis Q, ClubKid, John Chouliaras, Nikolas Gale και Speerit θα συνθέσουν αυτή τη φορά ενα “ηχητικό κολάζ”, συνδυάζοντας την πολυφωνία και τα ετερόκλιτα μουσικά στυλ τους.

Upper Stage: [Techno]

UMEK [1605]

Uto Karem [Agile/ 1605]

Christian Cambas [Sabotage / Evolution]

Jose Amba [DAL / Street Outdoors]

Ground Stage: [House/Tech House]

Tolis Q [Q Sessions]

ClubKid [Danceteria]

John Chouliaras

Nicolas Gale

Speerit