Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μάνος Αλιγιζάκης live στο After Dark

Ο Μάνος Αλιγιζάκης live στο After Dark

Ο Μάνος Αλιγιζάκης θα ξεκινήσει  τις φετινές του εμφανίσεις με μία συναυλία στο After Dark την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015.

 

Γράφει σε ελληνικό στίχο, αγαπάει τον ηλεκτρισμό και το progressive στον ήχο, με παρόντα κάπου πάντα το πιάνο ή το κλαρίνο άλλοτε σε διακριτικό και άλλοτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα τραγούδια του είναι σε ελληνικούς δρόμους, με παραδοσιακά ή και λαϊκά στοιχεία, και πάντα με μια ηλεκτρική ροκ ένταση στο φόντο και έχουν καταφέρει να έχουν δικό τους προσωπικό και ιδιαίτερο ύφος.

 

Ο ίδιος είναι επίσης ιδρυτικό μέλος των Salonumuz klimalidir και εχει δώσει απο το 2007 συναυλίες μαζί τους ή  σαν solo artist τον τελευταίο χρόνο σε διαφορά venues στην Αθηνα όπως σταυρός του νότου, after dark, six dogs, AN, κύτταρο, Romantso, αλλά και στην επαρχία και έχει επίσης συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως το Αντιρατσιστικό, LegalizeIt, Ευρωπαϊκη Μέρα Μουσικής . Τον Νοέμβριο του 2014 ολοκλήρωσε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο σε δικούς του στίχους και μουσική ο οποίος ονομάζεται Sapiens σε παραγωγή Νίκου Ottomo Αγγλούπα. Πλεόν έχει ολοκληρώσει τον νέο κύκλο τραγουδιών του τα οποία θα ηχογραφήσει τον επόμενο μήνα.

 

Στις συναυλίες του εντός και εκτός Αθηνών παρουσιάζει υλικό από τον πρώτο του δίσκο, τραγούδια από τον προηγούμενο δίσκο του με τους Salonumuz Klimalidir, κάποιες επιλεγμένες διασκευές, όπως επίσης και τα καινούργια τραγούδια του επόμενού του δίσκου.

 

Παίζουν

Δημήτρης Στεργίου, drums

Πάνος Λιάπης, ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Πατρώνας, ηλεκτρικό μπάσο

Μάνος Αλιγιζάκης, πιάνο, organ, κλαρίνο

 

Ο δίσκος διατίθεται δωρεάν στο http://goo.gl/jNH0vI και κυκλοφορεί επίσης στα Deezer, Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play και Amazon.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θεολόγος Κάππος live στο Σταυρό του Νότου club
03.10.2016 15:57
Ο Θεολόγος Κάππος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του την περασμένη άνοιξη, με τίτλο «Παράθυρο στο Δρόμο», έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων για τη φετινή χρονιά.
3ON3 Giants: Οι συναυλίες της 1ης μέρας
06.07.2016 11:54
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό event στη χώρα έχει ξεκινήσει!
Τραγουδάμε όλοι μαζί... για έναν φίλο στην Αρχιτεκτονική Live Stage
10.02.2016 13:36
Μια εκδήλωση ζωής... Στηρίζουμε έναν καλό μας φίλο που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει την θεραπεία του και να σωθεί η ζωή του.
Ο Μάνος Αλιγιζάκης με νέο δίσκο στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 14:53
Ο Μάνος Αλιγιζάκης παρουσιάζει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με μία συναυλία στον Σταυρό του Νότου την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
Δουλειές του Διαβόλου: Ο Θέμος Σκανδάμης στο After Dark Live Music Bar
30.12.2015 15:09
Ο Θέμος Σκανδάμης ανεβαίνει στη σκηνή του ιστορικού live bar After Dark κάθε Τετάρτη του Γενάρη του νεογέννητου 2016.