Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η προσφορά του Θέατρου Τέχνης

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η προσφορά του Θέατρου Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν ευχαριστεί από καρδιάς τους χιλιάδες φίλους που ανταποκρίθηκαν στην ειδική προσφορά προπώλησης των «3 ευρώ» για τη νέα θεατρική σεζόν, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση στα ταμεία του θεάτρου και τους γύρω δρόμους.

Μια απρόσμενη ανταπόκριση, δίχως προηγούμενο, ενδεικτική της αγάπης του κόσμου για το θέατρο, παρά το δύσκολο των ημερών μας.

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όσες και όσους δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια, παρότι παρέμειναν επί ώρες στις αυτοσχέδιες ουρές που στήθηκαν από τον κόσμο έξω από το Θέατρο.

Το ‘Θέατρο Τέχνης’, πιστό στις αρχές του Καρόλου Κουν για ένα θέατρο ανοιχτό προς το κοινό, διατηρεί σε όλη τη θεατρική χρονιά χαμηλές τιμές εισιτηρίων και δημιουργεί τακτικά ειδικές προσφορές, παρέχοντας συνειδητά πρόσβαση στον πολιτισμό για κάθε κοινωνική κατηγορία.

Σχετικές ειδήσεις
Προσφορά εισιτηρίων «3 ευρώ» στο Θέατρο Τέχνης!
28.09.2016 13:45
Μετατίθεται για τις 3 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 η προσφορά εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης για τις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς η «Φωνή της Ελλάδας» την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Studio C της ΕΡΤ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βράβευσης των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία της εκπομπής με τίτλο «Τα Παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας». (Η εκπομπή μεταδίδεται μέσα από τις ραδιοσυχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας», του ραδιοφωνικού προγράμματος της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες του εξωτερικού, με στόχο τη βελτίωση της κατανόησης της ελληνικής γλώσσας στους Έλληνες της διασποράς και τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους.)
Θέατρο του Νέου Κόσμου: Προσφορά όλα τα εισιτήρια μέχρι 24/9 με 7€
14.09.2016 14:48
Πλούσια και ενδιαφέρουσα η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της τέχνης και την υψηλή ποιότητα, 21 διαφορετικές παραστάσεις περιμένουν το θεατρόφιλο κοινό και φέτος.
Μιά πέτρα λάθος, του Θεόδωρου Γράμψα στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
01.08.2016 13:31
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν τον Οκτώβριο στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πετρα λάθος».
Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας: Προσφορά εισιτηρίων για τον Αύγουστο από το ΚΘΒΕ
28.07.2016 11:23
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει μια ειδική προσφορά για τις παραστάσεις του «Αγαπητικού της βοσκοπούλας», που συνεχίζονται με επιτυχία στο Βασιλικό Θέατρο.
Πλατφόρμα νέων δημιουργών με θέμα τον Εμφύλιο στην Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού
24.02.2016 10:30
Το Εθνικό Θέατρο και η Πειραματική Σκηνή -1 ευχαριστεί όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη φετινή Πλατφόρμα νέων δημιουργών: "Θέμα Εμφύλιος".