Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δωδέκατος Πίθηκος στο Βοτανικός Live

Ο Δωδέκατος Πίθηκος στο Βοτανικός Live

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 ετοιμαστείτε για μία hip-hop απογείωση στο Βοτανικός Live με τον Δωδέκατο Πίθηκο.

Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης, ο οποίος με τις εφευρετικές ρίμες στα τραγούδια του  σατιρίζει, καυτηριάζει και αποτυπώνει το κοινωνικό κλίμα της εποχής, δίνοντας μία δυναμική έκφραση στην ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, φέρνει την hip-hop κουλτούρα στην Αθήνα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. 

Ανησυχίες που γίνονται τραγούδια, τραγούδια που γίνονται συνθήματα αντίστασης της νέας γενιάς, απέναντι στα πλοκάμια ενός συστήματος που απλώνει παντού τους δικούς του μηχανισμούς.

Frontman της βραδιάς ο Δωδέκατος Πίθηκος και μαζί του η βραβευμένη,  σε παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Year στη Γερμανία, ομάδα χορού breakdance Black Out Crew, ο John Wane χορευτής από τους βασικότερους εκπροσώπους στον χώρο του poping, ο Captain P με την τρομπέτα του και ο dj Waif στους …  ατσάλινους τροχούς, καθώς και άλλοι καλεσμένοι που αφήνουν το προσωπικό τους στίγμα σε αυτή τη βραδιά που ενώνει τις τέχνες της μουσικής, του χορού και του θεάτρου. Σε ρόλο guest θα απολαύσουμε και τους Εισβολέα, Hatemost, Sadomas, Elephant Phinix.

Τους ενώνουν οι ίδιες καταστάσεις και προβληματισμοί, αυτοί που, κατά τα λεγόμενα του Δωδέκατου Πίθηκου, «σε κάνουν να βουτήξεις βαθιά στο σκοτάδι και να ψάξεις απαντήσεις. Να αντιμετωπίσεις τους προσωπικούς σου δαίμονες και φόβους, το μεγαλύτερο σου αντίπαλο, τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια αιώνια μάχη, μια δύσβατη διαδρομή απ' το σκοτάδι προς το φώς».

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο.

Συμμετέχουν:

Δωδέκατος Πίθηκος
Captain P – τρομπέτα
Waif – DJ
Mr Wane – popping
Blackout crew – breakdance
Lopez – φώτα
Ground Zero studio - ηχοληψία

Oργάνωση παραγωγής- JP Productions

Η σελίδα του καλλιτέχνη
https://www.facebook.com/12osPithikosOfficial

Σχετικές ειδήσεις
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Ο Δήμος Αναστασιάδης live στο Βοτανικός Plus
15.03.2016 10:23
Ο Δήμος Αναστασιάδης και η υπέροχη παρέα του, παρατείνουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους, που βάφτισαν «Το τσίρκο μας στην πόλη σας», στο Βοτανικός plus μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου.