Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δωδέκατος Πίθηκος στο Βοτανικός Live

Ο Δωδέκατος Πίθηκος στο Βοτανικός Live

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 ετοιμαστείτε για μία hip-hop απογείωση στο Βοτανικός Live με τον Δωδέκατο Πίθηκο.

Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης, ο οποίος με τις εφευρετικές ρίμες στα τραγούδια του  σατιρίζει, καυτηριάζει και αποτυπώνει το κοινωνικό κλίμα της εποχής, δίνοντας μία δυναμική έκφραση στην ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, φέρνει την hip-hop κουλτούρα στην Αθήνα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. 

Ανησυχίες που γίνονται τραγούδια, τραγούδια που γίνονται συνθήματα αντίστασης της νέας γενιάς, απέναντι στα πλοκάμια ενός συστήματος που απλώνει παντού τους δικούς του μηχανισμούς.

Frontman της βραδιάς ο Δωδέκατος Πίθηκος και μαζί του η βραβευμένη,  σε παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Year στη Γερμανία, ομάδα χορού breakdance Black Out Crew, ο John Wane χορευτής από τους βασικότερους εκπροσώπους στον χώρο του poping, ο Captain P με την τρομπέτα του και ο dj Waif στους …  ατσάλινους τροχούς, καθώς και άλλοι καλεσμένοι που αφήνουν το προσωπικό τους στίγμα σε αυτή τη βραδιά που ενώνει τις τέχνες της μουσικής, του χορού και του θεάτρου. Σε ρόλο guest θα απολαύσουμε και τους Εισβολέα, Hatemost, Sadomas, Elephant Phinix.

Τους ενώνουν οι ίδιες καταστάσεις και προβληματισμοί, αυτοί που, κατά τα λεγόμενα του Δωδέκατου Πίθηκου, «σε κάνουν να βουτήξεις βαθιά στο σκοτάδι και να ψάξεις απαντήσεις. Να αντιμετωπίσεις τους προσωπικούς σου δαίμονες και φόβους, το μεγαλύτερο σου αντίπαλο, τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια αιώνια μάχη, μια δύσβατη διαδρομή απ' το σκοτάδι προς το φώς».

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο.

Συμμετέχουν:

Δωδέκατος Πίθηκος
Captain P – τρομπέτα
Waif – DJ
Mr Wane – popping
Blackout crew – breakdance
Lopez – φώτα
Ground Zero studio - ηχοληψία

Oργάνωση παραγωγής- JP Productions

Η σελίδα του καλλιτέχνη
https://www.facebook.com/12osPithikosOfficial

Σχετικές ειδήσεις
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Ο Δήμος Αναστασιάδης live στο Βοτανικός Plus
15.03.2016 10:23
Ο Δήμος Αναστασιάδης και η υπέροχη παρέα του, παρατείνουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους, που βάφτισαν «Το τσίρκο μας στην πόλη σας», στο Βοτανικός plus μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου.
Ωδή στην Ήπειρο: Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης στο Βοτανικός Live Stage
29.12.2015 11:38
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.
Lucky Thirteen: Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ στο Βοτανικός Live Stage
23.12.2015 11:55
Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αδειάζουν από τα συρτάρια τους μουσικές 13 χρόνων σε μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE.
Μια ξεχωριστή Συναυλία Αγάπης στο Βοτανικός Live Stage
18.12.2015 14:54
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο Βοτανικός Live Stage για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης, Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης με μόνο αντίτιμο την προσφορά σας σε τρόφιμα, που θα δοθούν από τον Μελωδία 99,2 στo «Όλοι Μαζί Μπορούμε».