Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Mediterranean College: Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing

Mediterranean College: Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing

Απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση και γίνε Social Media Expert με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies


Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων. Ειδικά στον εργασιακό χώρο, τα social media αξιοποιούνται για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την καινοτομία, τη φήμη, τη συνεργασία και τη δέσμευση των εργαζομένων με μια εταιρεία.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του marketing  και της εταιρικής ψηφιακής επικοινωνίας, ο Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ2  του Mediterranean College) παρουσιάζει το Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing. Ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου που σκοπεύει να εφοδιασει τους ενδιαφερόμενους με τη θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτούνται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις , για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο.


Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες του Marketing και της Επικοινωνίας, που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα
  • Σε εργαζόμενους, στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους ή την εκμάθηση νέων τρόπων προώθησης των προιόντων τους
  • Σε φοιτητές και αποφοιτους σχολών ανεξαρτήτως ειδικότητας, για απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων  και ενίσχυση του βιογραφικού τους
  • Σε νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν επιχειρηματικά ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το marketing και την επικοινωνία.
 

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Προσφέρεται η δυνατότητα ευέλικτης φοίτησης – απογεύματα ή Σάββατα – για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς (εργαζόμενους).
  • Δεν προυποθέτει πρώτο πτυχίο (π.χ. Bachelor) για την παρακολούθησή του.
  • Οι απόφοιτοι  αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση, από το μεγαλύτερο φορέα στην Ευρώπη (Pearson)
  • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν συνεχώς ανανεούμενη ύλη, που καλύπτει όλο το εύρος των θεμάτων σε digital & social media marketing, όπως SEM, SEO, Google Ads, Google Analytics
  • Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους digital & social media specialists, είναι βιωματικού χαρακτήρα(case studies) και διεξάγεται στα εργαστήρια Πληροφορικής του Κολλεγίου.
Σχετικές ειδήσεις
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Μεταπτυχιακό στο Marketing από το Mediterranean College
29.01.2016 13:40
Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη όταν μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ τις σπουδές, στην ειδικότητα της επιλογής σου;
Χριστούγεννα στο Mediterranean College σημαίνει Προσφορά!
11.12.2015 15:21
Με σεβασμό και με ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες, το Mediterranean College προετοιμάζει τη φετινή χρονιά ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Mediterranean College: Executive Diploma in Business Administration
26.11.2015 14:35
Το Executive Diploma in Business Administration που προσφέρεται από το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης που έχει ως στόχο να προσφέρει σε ενεργά ή μελλοντικά στελέχη, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Εξειδικευμένες και εφαρμόσιμες γνώσεις στο Marketing από το Mediterranean Professional Studies
16.11.2015 15:19
Απόκτησε εξειδικευμένες και εφαρμόσιμες γνώσεις στο Marketing, με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies, με το Executive Diploma in Marketing Management.