Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Mediterranean College: Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing

Mediterranean College: Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing

Απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση και γίνε Social Media Expert με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies


Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων. Ειδικά στον εργασιακό χώρο, τα social media αξιοποιούνται για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, την καινοτομία, τη φήμη, τη συνεργασία και τη δέσμευση των εργαζομένων με μια εταιρεία.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του marketing  και της εταιρικής ψηφιακής επικοινωνίας, ο Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ2  του Mediterranean College) παρουσιάζει το Executive Diploma in Digital and Social Media Marketing. Ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου που σκοπεύει να εφοδιασει τους ενδιαφερόμενους με τη θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτούνται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις , για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο.


Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες του Marketing και της Επικοινωνίας, που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα
  • Σε εργαζόμενους, στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους ή την εκμάθηση νέων τρόπων προώθησης των προιόντων τους
  • Σε φοιτητές και αποφοιτους σχολών ανεξαρτήτως ειδικότητας, για απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων  και ενίσχυση του βιογραφικού τους
  • Σε νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν επιχειρηματικά ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το marketing και την επικοινωνία.
 

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Προσφέρεται η δυνατότητα ευέλικτης φοίτησης – απογεύματα ή Σάββατα – για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς (εργαζόμενους).
  • Δεν προυποθέτει πρώτο πτυχίο (π.χ. Bachelor) για την παρακολούθησή του.
  • Οι απόφοιτοι  αποκτούν διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση, από το μεγαλύτερο φορέα στην Ευρώπη (Pearson)
  • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν συνεχώς ανανεούμενη ύλη, που καλύπτει όλο το εύρος των θεμάτων σε digital & social media marketing, όπως SEM, SEO, Google Ads, Google Analytics
  • Η διδασκαλία γίνεται από κορυφαίους digital & social media specialists, είναι βιωματικού χαρακτήρα(case studies) και διεξάγεται στα εργαστήρια Πληροφορικής του Κολλεγίου.
Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean Professional Studies: Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για 23.000 ανέργους 29 έως 64 ετών
26.10.2016 15:42
Νέα επιταγή (Voucher) Κατάρτισης & Απασχόλησης, για άνεργους 29 έως 64 ετών υλοποιεί το Mediterranean Professional Studies, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 του Mediterranean College.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Mediterranean College - Αυτή τη φορά εμπιστέψου τον εαυτό σου!
15.07.2016 15:02
Mediterranean College... Ο «κώδικας» της σωστής απόφασης θα πρέπει να είναι κοινός. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Να εμπιστεύεσαι το περιβάλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα επιλέξεις.
Εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών του Mediterranean College στο Πανεπιστήμιο του Derby
13.07.2016 12:25
Την ετήσια εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby πραγματοποίησαν οι φοιτητές από το πρόγραμμα ΜΑ Education της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College.
4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στο Mediterranean College
12.05.2016 10:50
Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.