Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Υπέροχα μονάχοι συνεχώς

Υπέροχα μονάχοι συνεχώς
Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου στην Σφεντόνα, από τις 26 Οκτωβρίου και για λίγες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κούτρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου στην Σφεντόνα, από τις 26 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας που άνοιξε με έναν sold out Λυκαβηττό στις 6 Ιουνίου και συνεχίστηκε με 30 συναυλίες σε κάθε γωνιά της χώρας, η πετυχημένη ομάδα καταλήγει στη Σφεντόνα.

Το πρόγραμμα της θα είναι ένα ταξίδι από τον Σταυρό του Νότου και την Πιρόγα σε άλλες μεγάλες στιγμές του Θάνου αλλά και από τα σημαντικά τραγούδια της καριέρας του Μανώλη Μητσιά και φυσικά την πρόσφατη συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Άλκη Αλκαίο, το \"Υπέροχα μονάχοι.

Βασικός ερμηνευτής είναι ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ξεδιπλώνει όλες τις ερμηνευτικές ικανότητές του και μαγεύει με τη μοναδική του φωνή .

Συνοδοιπόρος του ο Γιάννης Κούτρας, ένας σημαντικός ερμηνευτής που σφράγισε με την φωνή του τα μουσικά ταξίδια του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Ν. Καββαδία με τον \"Σταυρό του Νότου\".

Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι η έκπληξη του φετινού χειμώνα, αφού στις εμφανίσεις στον \"Σταυρό του Νότου\" αλλά και στον \"Μύλο\" έδειξε ότι με τη φωνή της και την σκηνική της παρουσία κερδίζει το κοινό και έχει να δώσει πολλά και στο μέλλον.

INFO
ΣΦΕΝΤΟΝΑ, Λ.Αλεξάνδρας 22, Αθήνα.
Εναρξη 26 Οκτωβρίου για λίγες εμφανίσεις
Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 20.30.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-82.53.991-2.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας στην Τήνο
28.07.2016 17:05
Για δέκατη χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 μια συναυλία έντονα συναισθηματική με τίτλο «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας», σ' έναν ατμοσφαιρικό χώρο μοναδικής ενέργειας και δυναμικής, όπως αυτός του Θεάτρου Κώστα Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ταξίδι στα Τραγούδια μας: Ο Γιάννης Κούτρας ζωντανά στο Ίλιον plus
23.03.2016 13:12
Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, ξεκινάει για ακόμη ένα μουσικό ταξίδι στην Αθήνα, στο ΙΛΙΟΝ plus, στις 26 Μάρτη και 2 Απρίλη 2016.
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».