Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Tο Disrupt Startup ScaleUP μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία

Tο Disrupt Startup ScaleUP μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία

Tο Disrupt Startup ScaleUP, το μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 1-4 Οκτωβρίου 2015, μετατίθεται για τον Μάϊο 2016.

 

Με βασικό στόχο την διοργάνωση μιας εκδήλωσης με την εμβέλεια και τον αντίκτυπο που έχει πλέον αποκτήσει το Disrupt Startup ScaleUP, θεωρούμε ότι το σημερινό περιβάλλον αστάθειας με τις συνεχείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, δεν μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε αυτή τη στιγμή το συνέδριο με τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει και τηρούμε μέχρι σήμερα.

 

Νιώθοντας βαθιά την υποχρέωση απέναντι στους δεκάδες συμμετέχοντες που έχουν ήδη υποβάλει συμμετοχή στους διαγωνισμούς καινοτομίας, θα πραγματοποιήσουμε κανονικά σε ειδική εκδήλωση το Διαγωνιστικό Σκέλος του συνεδρίου στις 2-3 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ημιτελικούς και τελικούς των διαγωνισμών Future Agro Challenge, Get in the Ring, Creative Business Cup και CleanTech Open Global Ideas, μέσα από τους οποίους θα προκύψουν οι Εθνικοί Νικητές που θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή και τους αντίστοιχους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

 

Οι συμμετέχοντες έχουν λάβει ήδη ενημέρωση σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.

 

Oι ID-GC, διοργανωτές της εκδήλωσης, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συνεργάτες για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

 

Συνεχίζουμε εντατικά την προετοιμασία του Disrupt Startup ScaleUP και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάιο (2016).

 

Η ομάδα των ID-GC

Σχετικές ειδήσεις
Κοινωνική και πολιτική εκπροσώπηση. Προκλήσεις και προοπτικές: Συνέδριο στο Ίδρυμα της Βουλής
13.12.2016 15:47
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με θέμα: «Κοινωνική και πολιτική εκπροσώπηση. Προκλήσεις και προοπτικές στη δημοκρατία τον 21ο αιώνα». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Το συνέδριο «Μουσεία και Τουρισμός: Μια Σχέση σε Εξέλιξη» Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
01.12.2016 15:28
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 το συνέδριο «Μουσεία και Τουρισμός: Μια Σχέση σε Εξέλιξη».
ΦantastiCon 2016: To Πανελλήνιο Συνέδριο για το Φανταστικό επιστρέφει!
25.08.2016 13:11
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού (GFS) και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC) παρουσιάζουν στις 1 & 2 Οκτωβρίου 2016 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το ΦantastiCon 2016!
Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος: Διεθνές Συνέδριο στην Αρχαία Ολυμπία
15.07.2016 13:34
Υπό την αιγίδα της A.E. του Προέδρου της Δημοκρατίας τέθηκε το Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: «Η αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος», το οποίο πραγματοποιείται από τις 28 έως 31 Αυγούστου 2016 στην Αρχαία Ολυμπία στο Συνεδριακό Κέντρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, με οργανωτικό φορέα το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Οι R. Ascott, Stelarc & Μ. Δανέζης στο συνέδριο του 10ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών
18.05.2016 16:17
Ρηξικέλευθοι πρωτοπόροι της σύγχρονης τέχνης και της επιστήμης είναι φέτος, οι κεντρικοί ομιλητές στο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα: Ο Βρεττανός Roy Ascott, οΑυστραλός Κυπριακής καταγωγής Stelarc, (αμφότεροι βραβευμένοι με «Χρυσή Νίκη» στην Ars Electronica), και ο γνωστός Έλληνας αστροφυσικός Μάνος Δανέζης.