Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Season opening για το the.flat με τον Γιώργη Χριστοδούλου

Season opening για το the.flat με τον Γιώργη Χριστοδούλου

Season opening στη βεράντα του the.flat με άρωμα παλιάς Αθήνας και τον Γιώργη Χριστοδούλου σε μία πριβέ Καντάδα αποκλειστικά για τους flat.mates!

 

Τρίτη χρονιά για το the.flat και το σαλόνι που αγαπήσε η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέα συναρπαστικά projects!

 

Το καλωσόρισμα φέτος αναλαμβάνει ο ξεχωριστός Γιώργης Χριστοδούλου κάνοντας μία αντίστροφη Καντάδα από το ρετιρέ προς την πλατεία! Υπέροχες bel canto μελωδίες και retro ακούσματα συνθέτουν μία ρομαντική αναδρομή στους Έλληνες συνθέτες του μεσοπολέμου, όπως αυτοί διασκευάστηκαν για τον ομώνυμο δίσκο του καλλιτέχνη, Καντάδα. Μετά από την ιδιαίτερη πορεία του τραγουδοποιού στην Ελλάδα και την Ισπανία, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, η στάση του στο the.flat θα γεμίσει το vintage διαμέρισμα με τραγούδια των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Ραπίτη κ.α. με στόχο ένα τελευταίο κυριακάτικο ταξίδι στο αποκαλόκαιρο της πρωτεύουσας. Μαζί του στο ακορντεον ο ταλαντούχος Χάρης Σταυρακάκης.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με προσκλήσεις. Μπείτε στη σελίδα του the.flat ή στη σελίδα του Γιώργη Χριστοδουλου στο facebook και μάθετε πώς θα εξασφαλίσετε την παρουσία σας σε αυτό το πρώτο, ατμοσφαιρικό flat.unplugged της χρονιάς!

Σχετικές ειδήσεις
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Τρένο στο Ρουφ
23.01.2017 17:22
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.
Ο Αττίκ στο Παρίσι, με τον Γιώργο Χριστοδούλου στο θέατρο Άλφα
29.11.2016 10:52
Το Θέατρο Άλφα/Ιδέα και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου – CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι».
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Attic à Paris με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Φεστιβάλ Αθηνών
31.05.2016 15:29
​Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο Attic à Paris.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.