Season opening στη βεράντα του the.flat με άρωμα παλιάς Αθήνας και τον Γιώργη Χριστοδούλου σε μία πριβέ Καντάδα αποκλειστικά για τους flat.mates!

Τρίτη χρονιά για το the.flat και το σαλόνι που αγαπήσε η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέα συναρπαστικά projects!

Το καλωσόρισμα φέτος αναλαμβάνει ο ξεχωριστός Γιώργης Χριστοδούλου κάνοντας μία αντίστροφη Καντάδα από το ρετιρέ προς την πλατεία! Υπέροχες bel canto μελωδίες και retro ακούσματα συνθέτουν μία ρομαντική αναδρομή στους Έλληνες συνθέτες του μεσοπολέμου, όπως αυτοί διασκευάστηκαν για τον ομώνυμο δίσκο του καλλιτέχνη, Καντάδα. Μετά από την ιδιαίτερη πορεία του τραγουδοποιού στην Ελλάδα και την Ισπανία, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, η στάση του στο the.flat θα γεμίσει το vintage διαμέρισμα με τραγούδια των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Ραπίτη κ.α. με στόχο ένα τελευταίο κυριακάτικο ταξίδι στο αποκαλόκαιρο της πρωτεύουσας. Μαζί του στο ακορντεον ο ταλαντούχος Χάρης Σταυρακάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με προσκλήσεις. Μπείτε στη σελίδα του the.flat ή στη σελίδα του Γιώργη Χριστοδουλου στο facebook και μάθετε πώς θα εξασφαλίσετε την παρουσία σας σε αυτό το πρώτο, ατμοσφαιρικό flat.unplugged της χρονιάς!