Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Παιχνίδι στο Μυστρά

Παιχνίδι στο Μυστρά

Στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών πολιτιστικής κληρονομιάς, οι εκδόσεις Εν Πλω σας καλούν σε μια μαγευτική περιπέτεια με αφορμή το βιβλίο του Γιώργου Αντωνάκη.


Στο Μυστρά με πανσέληνο, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου  στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά 7 έως 12 ετών.

Στην πρωτεύουσα του Δεσποτάτου του Μορέα, στο Μυζηθρά, το μυστήριο ξεκινά, τα παιδιά αναζητούν και ανακαλύπτουν κρυμμένα στοιχεία, λύνουν γρίφους και γνωρίζουν την ιστορία και τους κατοίκους της φημισμένης καστροπολιτείας.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας.

 

 Σχετικές ειδήσεις
Βαϊάνα: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ωκεανία από την Disney
19.12.2016 16:43
Η νέα, μαγευτική ταινία των Walt Disney Animation Studios, Βαιάνα, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 από την Feelgood.
Περιπέτεια στη Σκουπιδανία στο Θέατρο Παραμυθίας
15.09.2016 16:25
Το Θέατρο Παραμυθίας μας προσκαλεί στην παράσταση Περιπέτεια στη Σκουπιδανία. Μία παράσταση οικολογικού ενδιαφέροντος, βασισμένη στο ομότιτλο παραμύθι, της Κατερίνας Μουρίκη, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Καλοκαιράκι μυρίζει στις γειτονιές της Ελλάδας, παιχνίδι αρχινά - Ρωμανός Θαλάσσιος
02.09.2016 12:20
Από τις εκδόσεις Andy's Publishers κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Καλοκαιράκι μυρίζει στις γειτονιές της Ελλάδας, παιχνίδι αρχινά (Παραμυθορίμες) του Ρωμανού Θαλάσσιου σε εικονογράφηση Χιρόμι-Θεοδώρας Ντρούκα.
Η τσιπούρα η Λενιώ και η περιπέτεια στο βυθό - Αναστασία Δημητρίου
06.07.2016 11:58
Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο-CD, Η τσιπούρα η Λενιώ και η περιπέτεια στο βυθό της Αναστασίας Δημητρίου
Αυτό...: θεατρική παράσταση στο πλαίσιο του Switch On στην Τεχνόπολη
26.02.2016 12:40
Στις 3 Μαρτίου, η ομάδα Μικρές ιστορίες συμμετέχει στο πλούσιο πρόγραμμα του #SWITCH_ON παρουσιάζοντας το «ΑΥΤΟ…», μια θεατρική παράσταση για παιδιά από 2 ετών αλλά και για ενήλικες που θέλουν να τρυπώσουν για λίγο στη σκέψη και στο παιχνίδι των παιδιών...