Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

H Κλεονίκη Δεμίρη με τη συνοδεία του Νεοκλή Νεοφυτίδη στη Μουσική Βιβλιοθήκη

H Κλεονίκη Δεμίρη με τη συνοδεία του Νεοκλή Νεοφυτίδη στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Ο Σύλλογος "Φίλοι Οινουσσών" διοργανώνει συναυλία στην Aίθουσα Dιδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης "Λίλιαν Βουδούρη" του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τραγουδά η Κλεονίκη Δεμίρη με τη συνοδεία του Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο , με σκοπό την στήριξη του περιφερειακού ιατρείου των Οινουσσών.

"...το φεγγάρι αρμενίζει στων ματιών σου την πηγή..."

Ένα μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο μας υπόσχονται η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι  και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο. Σταθμοί αυτού του μοναδικού ταξιδιού η Ισπανία, η Πορτογαλία, η  Ιταλία, και φυσικά η Ελλάδα και  η Κύπρος. Μελωδίες που θα γίνουν καράβια για να μας ταξιδέψουν σ ένα μαγικό περίπλου με πυξίδα  τη φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη και το πιάνο του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Από την πόλη των θαλασσοπόρων της Λισσαβόνα στην μοναδική Ισπανία κι από εκεί στις γειτονιές της Κάτω Ιταλίας με τελικό προορισμό το γαλάζιο του Αιγαίου και την Κύπρο.

Ήχοι από τη λαϊκή παράδοση, μελωδίες από τον κινηματογράφο αλλά και ελληνικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, όλα έρχονται και δένουν αρμονικά σε ένα γοητευτικό  πάντρεμα.

Ελάτε μαζί μας, με όχημα τη Μουσική σ ένα ταξίδι γεμάτο νότες και χρώματα.
    
Διοργάνωση: Σύλλογος ''Φίλοι Οινουσσών"

Τραγούδι: Κλεονίκη Δεμίρη
Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Εικαστική παρέμβαση της Ζάννας Αρτέμη

Σχετικές ειδήσεις
Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια: Η Κλεονίκη Δεμίρη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
26.08.2016 12:34
Η Κλεονίκη Δεμίρη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο εξωτερικό αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς, για να ταξιδέψει το κοινό «Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια», σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016.
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Sette Donne Dell' Opera: Ρεσιτάλ όπερας στη Μουσική Βιβλιοθήκη
13.05.2016 12:37
Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ όπερας από τη σοπράνο Χριστίνα Τσιμπρή και τον πιανίστα Γιάννη Τσανακαλιώτη.